top of page
Search
  • Medical Plus Service

Ne válasszon kezelőegységet helyszíni felmérés nélkül


Fogorvos Ügyfelünk meghívott minket fogászati rendelőjébe, hogy segítsünk. Szeretné lecserélni régi kezelőegységét két új Diplomatra. A rendelői látogatásunkra jól felpakolva érkeztünk.

Mit vittünk magunkkal a rendelőbe?

Nem csupán mérőszalaggal és kockás füzettel járunk helyszíni felmérésre. Készítettünk egy méretarányos padló molinót, hogy a lehető legélethűbben illusztrálhassuk Fogorvos Ügyfelünk számára a kezelőegység telepítésével keletkező helyviszonyokat.

A valósághűen méretezett, felülnézeti kezelőegység fotó a rendelő padlójára terítve megmutatja, hogy a berendezés körül mennyi hely marad, ha alaphelyzetben áll a gép. A mérőszalag pedig most következik. A molinóval együtt centiméterre pontosan meg tudjuk határozni az új Diplomat kezelőegység fekvését, és ezt a Fogorvos számára is élethűen tudjuk szemléltetni.

Megalkotjuk rendelője harmóniáját

Amikor Ön kapcsolatba lép velünk kezelőegység vásárlási tervével, komplett helyszíni felmérést végzünk rendelőjében. A helyszíni felmérésre magunkkal visszük:

  • A fenti fotóinkon látható padló molinót, amivel az Ön igénye szerint pozicionáljuk leendő kezelőegységét. (A slideshow utolsó fotóján már leszereltük a régi kezelőegységet, így lesz elég hely a két új készülék számára...)

  • A Diplomat kárpit palettát. A háromféle kárpit textúra és a 43-féle szín közül Ön a rendelőhöz leginkább illő kárpit színt tudja kiválasztani a helyszínen.

  • Felmérjük, milyen gépészet áll rendelkezésre a kezelőegység működéséhez, és mire lesz még szüksége. Például van-e / hová van beépítve az exhaustor kiállás, a kompresszor sűrített levegő kiállással, a csatorna elfolyás, a különböző vezérlő kábelek.

  • A helyszínen konzultálunk, hogy mire van még szüksége a rendelőnek. Nemcsak a kezelőegységet, hanem fogászata minden hiányzó berendezését is tudjuk biztosítani. A kezelőegységgel együtt tudjuk szállítani Önnek a nagy frekvenciás lámpát, az intraorális röntgent, az autoklávot, a fóliázót, a sterilizálót, az apex lokátort, a minimál készletet...

Önnek a többi berendezés után sem kell járkálnia

Mindent megrendelhet tőlünk, amire csak szüksége van a kezelőegységen túl. Ezzel Ön nemcsak nagy árkedvezményekhez juthat, de így az egész rendelő gördülékeny működése egy kézben lesz, hogy Önnél folyamatos lehessen a betegellátás.

Ezután bemutatótermünkben a megbeszéltek alapján elkészítjük a műszaki rajzokat a villanyszerelő és a műszaki kivitelező csapat számára. Ellátogatunk az építkezés / átalakítás helyszínére, hogy meggyőződhessünk róla, minden az Ön elképzelései szerint halad-e. Szervizvezetőnk a munkálatok alatt kapcsolatot tart a szakemberekkel, amíg majd készen áll a rendelő az új kezelőegység fogadására.

Hogyan telepítjük Önnél a kezelőegységet? Ez már egy másik történet. A helyszíni felméréssel és nyomon követéssel ezen utolsó fázis tökéletes megalapozását szolgáljuk az Ön harmonikus hétköznapjai érdekében.

99 views0 comments
bottom of page