top of page

Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF)

 

A www.fogaszati-kezeloegyseg.com üzemeltetője a Medical Plus Service Kft. (továbbiakban, mint Jogtulajdonos) szolgáltatásaira és termékeire a következő szabályok és jogszabályok vonatkoznak.

 

A sok kötelező jogi szöveg esszenciája: jelen honlapon - és azon is túl a való életben -, mindent az Ön korrekt tájékoztatása és maximális elégedettsége érdekében teszünk.

 

Szerzői jogok és forgalmazás

 

A www.fogaszati-kezeloegyseg.com teljes tartalmának szerzői joga a Medical Plus Service Kft.-t illetik.

1. A
a Medical Plus Service Kft. az összes online szöveges, videós és nyomtatott kiadványára minden jogot fenntart. A kiadványokban szereplő videó- és hanganyagok, illetve a Jogtulajdonos által forgalmazott termékekhez tartozó írásos anyagok és tesztek mind Jogosult tulajdonát képezik és ezek bárminemű felhasználása kizárólag a Jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges. 

2. A
Medical Plus Service Kft. anyagaiban megjelenő, nem saját gyártású képi anyagokra tulajdonjogot nem tart fent, de Ön ezeket a képeket a www.fogaszati-kezeloegyseg.com oldalról nem mentheti le, mivel ezzel megsértené a jogdíjmentes felhasználási módot. Amennyiben a képeket saját célra kívánja felhasználni, úgy ajánljuk Önnek a különböző képkereső szoftverek szolgáltatásait. 

A www.fogaszati-kezeloegyseg.com használatának feltételei

A Medical Plus Service Kft. azzal a feltétellel engedélyezi honlapján, a www.fogaszati-kezeloegyseg.com honlapon található anyagok letöltését, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. 

A
www.fogaszati-kezeloegyseg.com honlapon található anyagokat kizárólag a Medical Plus Service Kft. engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

 

A www.fogaszati-kezeloegyseg.com kifejezetten tiltja a belépési adatok megosztását harmadik személlyel, hiszen az a licenc megosztását jelentené jogosulatlanul. A licencek bárminemű továbbértékesítése kifejezetten tilos. Minden, a normális használattól történő felhasználás illegális szoftverhasználatnak minősül.


 

bottom of page