top of page

Kiállítóterem

Kiállítóterem.png

Hogyan válasszon kezelőegységet csalódás nélkül?

 

Minden kezelőegység szépen mutat a katalógus fényes lapjain. A valóság azonban sajnos sokszor kiábrándító lehet. A csalódott fogorvos úgy érezheti magát, mintha 8-as BMW-t rendelt volna, de egy Trabantot szállítottak ki neki. Siralmas életérzés. Milliókat invesztál legfontosabb munkaeszközébe, azután évekig bánkódik, és magát hibáztatja, hogy miért engedte magát rábeszélni annak idején…

 

Hogyan veheti elejét a csalódásnak?

 

Természetesen a személyes tapasztalattal. Önnek látnia kell, ki kell próbálnia a kiszemelt fogászati kezelőegységet, hogy megbizonyosodjon, tényleg pont azt szeretné. Akárcsak egy tesztvezetéssel, mielőtt autót vásárol. Miért kellene felszínesebben dönteni egy új fogászati kezelőegység esetében?

 

Debreceni kiállító termünkben a fogorvosok tesztvezetés-szerűen kipróbálják a kezelőegységeket, mielőtt valamelyikre véglegesen igent mondanak.

Mivel mehet egy „tesztkört” jelenleg?

Diplomat logo

Bemutatótermünkben jelenleg megtekintheti és kipróbálhatja a Diplomat új kezelőegység családjának One 100-as és Pro 600-as modelljét.

Szakértő kollégáink segítségével összeállíthatja az Ön igényeire szabott vadonatúj fogorvosi székét.

Diplomat_model_Pro_600_tablet_31857_edited

Diplomat_model_Pro_600_tablet_31857_edited

Diplomat_Model_Pro_60031727_edited

Diplomat_Model_Pro_60031727_edited

Densim DX

Densim DX

Densim dx blue

Densim dx blue

Diplomat pro 500

Diplomat pro 500

Diplomat_Model_Pro_600_31468 (1)_edited

Diplomat_Model_Pro_600_31468 (1)_edited

Innovatív Diplomat kezelőegység

Innovatív Diplomat kezelőegység

Diplomat Model Pro

Diplomat Model Pro

Uno elhúzós lábkapcsoló

Uno elhúzós lábkapcsoló

Xenos non touch orvosi lámpa

Xenos non touch orvosi lámpa

A Diplomat kezelőegységek tervező mérnökei nagy hangsúlyt fektetnek a fogorvosok ergonomiájára. A Xenos LED orvosi lámpa a napfény erejével világít, és érintés nélkül, csupán kézelhúzással működtethető 3 fokozatban.

Miért szeretik a fogorvosok
a Diplomat kezelőegységeket?

Steril kezek – rövidebb kezelési idő

A Diplomat tervező mérnökei felismerték, hogy a gyakori kézmosás elnyújtja a rendelési időt, vagy 1-2 pácienssel kevesebb kerülhet sorra a nap folyamán. Ezt az eddig latens problémát 2 praktikus fejlesztéssel orvosolták (hogy stílusosan fejezzük ki magunkat).

 

Az egyik az érintés nélküli orvosi lámpa. A Xenos non touch LED orvosi lámpa a lámpatest mögötti kézelhúzással, érintés nélkül vezérelhető 2 fokozatban: 0-50-100%-os teljesítménnyel. A véletlen mozdulatokra nem reagál, így nem zavarja az orvost a munkában. Az 50%-os fokozat a fényre kötő anyagok használata közben praktikus. Beltéri környezetben még nappal is 20 méter távolságban látható a Xenos lámpa fénye, amely a napfény erejével, 30.000 lux fényerővel világít.

 

A másik praktikus fejlesztés a multifunkciós, okos lábkapcsoló. 6 gombjával a kézidarabok forgási sebessége, nyomatéka, fénye változtatható, illetve a kezelőszék pozíciója, és az öblítés – pohártöltés funkciója. Az orvosi lámpa vezérlése innen is megoldható. Ezen felül a lábkapcsoló további 2 gombjának funkciója szabadon választható.

 

A fogorvos tehát rengeteg időt takarít meg használatukkal a kezelések alatt. A bevétel is nő, és több időt tölthet a családjával, illetve más kedves elfoglaltságaival.

A Diplomat fogászati kezelőegységek legkedveltebb jellemzői

Orvosi asztal

 • Midwest fényes turbina tömlő

 • 5-féle választható Densim mikromotor (normál, endo funkciós, implantológiai)

 • 10-féle választható depurátor

 • 7-féle választható puszter

 • Választható polimerizációs lámpa

 • Választható intraorális kamera

 • Választható homokfúvó

 • Választható légfékes orvosi kar

Választható székkialakítás

 • Választható padlón álló kivitel

 • Választható liftes kivitel

 • Választható átfordítható kivitel bal kezesek számára (Diplomat Model Pro 500 és 700)

 • Választható memóriahabos kárpit

 • Választható 64-féle kárpitszín

 • Választható varrott kárpit

 • Választható 2D, vagy 3D fejtámla pneumatikus fékkel

 • Választható székszinkronizáció

Vezérlés

 • Választható fólia tasztatúrás, vagy tabletes vezérlés

 • Gumikesztyűben is kezelhető.

 • Magyar nyelvű menüje gyorsan, egyszerűen áttekinthető.

 • Korlátlan memóriás kezelőegység pozíciók és eszköz beállítások

 • Egyedi felhasználói fiókok, melyek minden esetben elmentik az Ön által használt utolsó beállításokat

Közkedvelt extrák

 • Tabletes vezérlés esetében Ön elérheti panoráma röntgen felvételeit, páciens kartonjait egyetlen kattintással

 • A multifunkciós lábkapcsolóval Ön 9 funkciót képes kezelni, így kezeit sterilen tarthatja, és mindkét lábán egyformán támaszkodhat.

 • A 30 000 lux napfény erejű  Xenos orvosi lámpa kézelhúzással, érintés nélkül is vezérelhető 2 fokozatban.

Mit mondanak fogorvos Ügyfeleink a Diplomat kezelőegységekről?

Magyarországon az elmúlt 20 évben több mint 1000 Diplomat kezelőegység került üzembehelyezésre. Olvassa el Ügyfeleink véleményét:

Dr Jeney-Gál Enikő.JPG
Dr Jeney-Gál Enikő

fogszakorvos, Debrecen, Hajdúsámson

"Harmadik kezelőegységünk az MPS Kft.-től. A hajdúsámsoni két székes rendelőnk után a debreceni körzeti rendelőnkbe ismét Zsoltéktól vásároltunk Diplomat kezelőegységet. Szóba sem jöhet senki más, és más márka sem érdekel minket. :-) Készséges profizmusotokat ismét köszönöm.

Dr Jeney-Gál Enikő, fogszakorvos"

Pápa Diplomat DC310 fogászati kezelőegys
Dr Zsegraics Gábor

fogszakorvos, Pápa

"A növekvő ellátási igényt egy új, második fogászat megnyitásával tudtuk kielégíteni, melyhez az MPS Kft. segítségét kértük. A Diplomat márkáról pedig csak jót hallottunk, így belevágtunk. Örömmel jelentem, újra ezt tennénk!

Köszönettel: Dr. Zsegraics Gábor fogorvos"

Bischitz_Johanna_Központ_4.jpg
Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ

"Erzsébetvárosi Pácienseink sokszor komoly problémával fordulnak hozzánk és különleges ellátást igényelnek. Ezért az új fogászati kezelőegységnek sokoldalúnak és elnyűhetetlennek kell lennie. Az új, jól felszerelt Diplomat széken kívül más nem jöhetett számításba."

MPD_logo_fekete_03.png

Miért a Medical Plus Service Kft.-t válasszam?

Régi székedért most 1 milliót adunk! (13).png

Készülék beszámítás

Állítsa össze új Diplomat kezelőegységét kínálatunkból, és régi székét ebben a hónapban 1.000.000 Ft értékben beszámítjuk!

Start csomag bruttó 6.990.000 Ft-tól (3).png

MPS Start csomag

Új fogászati rendelő kialakítását tervezi? Ismerje meg az Medical Plus Service Kft. START csomagját, melyben br. 6.990.000 Ft-tól az Öné lehet egy Diplomat Model One 100-as kezelőegység, Ekom fogorvosi kompersszorral, Domina autoklávval és AJÁNDÉK W&H kézidarab készlettel.

gyerekfogaszati_kezelőegység_Diplomat_1.

MPS kiterjesztett garancia

Az 1 év gyártói garancián felül az általunk rendszeresen karbantartott kezelőegységekre +1 év MPS kiterjesztett garanciát vállalunk!

Marathon N7 fogtechnikai motor 3.JPG

Diplomat szakszerviz

Szakértői csapatunk több mint 20 év szerviz tapasztalattal rendelkezik a fogorvosi kezelőegységek területén.

Medical térkép 2.jpg

Országos lefedettség

Ügyfeleink az elmúlt 20 év során az ország teljes területén kitüntettek minket bizalmukkal. Az általunk üzembehelyezett fogorvosi székeket  a mai napig saját kezűleg tartjuk karban, így a távolság számunkra nem akadály.  

Gyakori kérdések vásárlás előtt

 • Milyen kárpit színek közül választhatok?
  Ön 64 kárpit szín közül választhat. A kárpitot kérheti memóriahabos szivacsozással is. A Diplomat kárpitok híresek magas kopásállóságukról. Résmentes kivitelük miatt 100%-osan fertőtleníthetők.
 • Mennyi időt vesz igénybe a szállítás?
  A megrendelt készülékeket a rendelés leadásától számított 4-6 héten belül, előre egyeztetett időpontban, díjmentesen szállítjuk ki az Ön rendelőjébe.
 • Az ország mely területein tudom igénybe venni a szolgáltatást?
  Az ország teljes területére szállítunk kezelőegységeket, és a javítást, szervizelést a készülék teljes élettartamára vállaljuk.
 • Mennyibe kerül az üzembe helyezés?
  Az általunk értékesített kezelőegységek üzembe helyezése minden esetben díjmentes.
 • Ki fogja üzembe helyezni a kezelőegyéget?
  Kezelőegységét a Diplomat Dental Solutions akkreditált képzésén résztvett kollégái helyezik üzembe. 19 év szakértői tapasztalatunkkal a kezelőegységet fogadó rendelő kialakításában is adunk tanácsot. Az üzembe helyezés napján Önt és asszisztensét díjmentesen tanítjuk meg készülék a használatára és napi ápolására.
 • Mennyi garanciát kapok?
  A gyári 1 év teljes körű garancián túl +1 év garanciát ajándékozunk Önnek a Diplomat fogászati kezelőegységére, amennyiben a készülék rendszeres, félévenkénti gyártó által javasolt karbantartásokat elvégezteti. Így Ön 2 évig élvezheti a Medical Plus Service Kft. garanciáját. Az ajándék garancia nem vonatkozik a kézidarabokra, és a víz-, illetve levegőutakra.
 • Később további eszközökkel bővíthető-e a kezelőegység?
  Igen. Az orvosi asztal 6 eszközig, a nővérkar 5 eszközig bővíthető. Azonban érdemes olyan konfigurációt összeállítani, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek, mivel utólag bármilyen eszköz beépítése magasabb költséggel jár.
 • Kompatibilisek lehetnek a meglévő kézidarabjaim?
  Kézidarabjai ismeretében Szakértőink pontos választ tudnak adni Önnek. A nagyon régi kézidarabok általában már nem kompatibilisek a mai készülékekkel.

Mikor érdemes személyesen ellátogatnia hozzánk?

Amennyiben saját, személyes tapasztalatára támaszkodva szeretné kiválasztani az Önnek megfelelő kezelőegységet, abban az esetben mindenképpen javasoljuk az ingyenes személyes konzultációt.

Kiállító termünkben előre egyeztetett időpontban bemutatjuk Önnek a Diplomat kezelőegység család praktikus innovációit, amivel megkönnyítheti, meggyorsíthatja munkáját. Szakértőként segítünk a fogászati rendelő előkészületeiben, és felhívjuk a figyelmét a fontos részletekre is. Rendelője kialaításában sincs egyedül, hívjon bátran:

Nagy Zsolt

kezelőegység szakértő

+36 30 826 07 48

bottom of page