top of page

RÓLUNK

MPS csapatunk.jpg

A Medical Plus Service Kft.-nél elkötelezetten hiszünk abban, hogy a Fogorvos és a fogászati szervizes kapcsolata meghatározó a Rendelő élete számára. Válasszon minket, és támaszkodjon ránk, legyen szó kezelőegység beszerzéséről, rendelő tervezéséről, szakszerű javításáról az ország teljes területén.

 

Látogasson el bemutatótermünkbe, egyeztessen időpontot:

Medical Plus Service Kft.

4029 Debrecen, Attila tér 6.

+36308260748 

1200+

DIPLOMAT  FOGÁSZATI

KEZELŐEGYSÉG MAGYARORSZÁGON

A német minőségű, közép-európai árfekvésű kezelőegységek csekély szervizigénnyel rendelkeznek. Nem csoda, hogy a magyar fogorvosok egyik legkedveltebb kezelőegység márkája a 66 éves Diplomat.

20

ÉV FOGÁSZATI SZERVIZES TAPASZTALAT

Szinte minden kezelőegység márkát javítottunk már, és kisujjunkban vannak a kézidarabok is. Naponta számos fogorvosi rendelő gördülékeny működéséért felelünk.

200+

ELÉGEDETT FOGORVOS

VÁSÁRLÓ

Fogorvos ügyfeleink az ország minden táján ragaszkodnak hozzánk, és csak az általunk képviselt fogászati eszközökben bíznak meg. Vásárlásaikon túl gyakran keresnek fel minket műszaki tanácsainkért is.

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK
Ízelítő referenciáink közül

Bischitz_Johanna_Központ_2.jpg
Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ, Budapest

"Erzsébetvárosi Pácienseink sokszor komoly problémával fordulnak hozzánk és különleges ellátást igényelnek. Ezért az új fogászati kezelőegységnek sokoldalúnak és elnyűhetetlennek kell lennie. Az új, jól felszerelt Diplomat széken kívül más nem jöhetett számításba."

Pápa_Diplomat_DC310_fogászati_kezelőegys
Dr Zsegraics Gábor

fogszakorvos, Pápa

"A növekvő ellátási igényt egy új, második fogászat megnyitásával tudtuk kielégíteni, melyhez az MPS Kft. segítségét kértük. A Diplomat márkáról pedig csak jót hallottunk, így belevágtunk. Örömmel jelentem, újra ezt tennénk!

Köszönettel: Dr. Zsegraics Gábor fogorvos"

Ajándék 500px.jpg
Dr Deme Szilvia

Főorvos, Hajdúszoboszló

"Kedves Zsolt!

Ezúton is köszönjük szépen a szakszerű és figyelmes segítségüket.

Nagyon elégedettek vagyunk a gyermek fogászatunk új kezelőegységével mi, akik dolgozunk vele és a kis páciensek is. Köszönettel: Dr. Deme Szilvia"

Dr Vékony Judit Mária.jpg
Dr Vékony Judit Mária

fogorvos, Tatabánya

“A városi fogászaton napi két műszakban dolgozunk ugyanazon a készüléken, és tudjuk, hogy ezt a kemény igénybevételt csak egy Diplomat kezelőegység bírja hosszú távon, ezért ezt vásároltuk meg. Köszönjük, Zsolt!”

Dr Jeney-Gál Enikő.JPG
Dr Jeney-Gál Enikő

fogszakorvos, Debrecen, Hajdúsámson

"3. kezelőegységünk az MPS Kft.-től. A hajdúsámsoni két székes rendelőnk után a debreceni körzeti rendelőnkbe ismét Zsoltéktól vásároltunk Diplomat kezelőegységet. Szóba sem jöhet senki más, és más márka sem érdekel minket. :-) Készséges profizmusotokat ismét köszönöm.

Dr Jeney-Gál Enikő, fogszakorvos"

Dr_Kondor_Klára.jpg
Dr Kondor Klára

fog- és szájsebész szakorvos, Szolnok

"Új kezelőegységre volt szükségem, és az interneten találtam Önökre. Szimpatikus volt, hogy a regisztrációm után azonnal felvették velem a kapcsolatot, és szakértelemmel vezettek végig a választáson. Ár-érték arányban az új Diplomat gépemet találtam a legjobbnak a piacon. Szeretek dolgozni rajta. Köszönöm!"

Dr Olvasztó Pálma.jpg
Dr Olvasztó Pálma

Fogorvos, Debrecen

"Szia Zsolt! Köszönöm, hogy értesítettél a kiállítási kezelőegység ajánlatotokról. Kipróbáltam a széket, és pont olyan, amilyet szeretnék. A magánrendelőmet ezzel a kezelőegységgel szeretném indítani, így ezennel megrendelem tőletek a készüléket."

Ököritófülpös Diplomat Fogászati Kezelőe
Ököritófülpösi Önkormányzat

“Az orvosi rendelőben berendezett fogászat számára a kezelőegység stabilitása mellett a szervizháttér rugalmassága is fontos szempont volt. Ezért bíztuk az MPS Kft.-re fogászatunk felszerelését. Az új Diplomat készülék és kompresszor a fogorvosunk teljes megelégedésével szolgálja a községi lakosokat. A korrekt és teljes körű szolgáltatást köszönjük, és másoknak is ajánljuk.”

Varga Katalin DC310_1_4 1500PX.JPG
Varga Katalin

Dental higiénikus, Debrecen

"Pár hónapja már fontolgattam egy új kezelőegység vásárlását, amikor a megfelelő pillanatban megkaptam a kedvező ajánlatot Nagy Zsolttól. Nem tudtam visszautasítani, mivel minden tekintetben tükrözte az elképzelésemet. Az új Diplomat fogászati székem korszerű és elegáns, örülök, hogy ezt választottam."

Dr Pénzes Anikó 1_1.jpg
Dr Pénzes Anikó

fogszakorvos, Debrecen

“Nagy Zsolt és kollégája már a rendelő kialakításánál jelen voltak. A tőlük vásárolt kezelőegységem teljesen megbízható és formatervezett. Még sosem kellett lemondanom időpontot váratlan javítás miatt. Jó választás volt.”

Kapcsolat
bottom of page