top of page

"Fogászati rendelő nyitása előtt állok"

"Hogyan kezdjek hozzá?"

fogászati rendelő tervezés

Ha Ön egyedül vág bele, nem elég a fogorvosi szakmájában kiválónak lennie. Napi szinten kell követnie a folyamatosan fejlődő fogászati technológia változó követelményeit, egyedül kell megbirkóznia a legfrissebb információk feldolgozásával, rendszerezésével és szelektálásával. Felmerülő kérdéseire gyorsan válaszokat kell találnia, és végigvergődnie a végtelennek tűnő döntési láncolaton.

 

Ön nincs egyedül fogászati rendelője megvalósításában. Ismerje meg, hogyan is segíthetünk Önnek mi, a Medical Plus Service Kft. fogászati kezelőegység szakértői csapata...

"Segítséget kérek fogászati rendelőm kialakításában"

Tisztában vagyunk vele, mekkora teherrel jár elindítani egy új fogorvosi praxist. Akkor is, ha valaki nem az elsőt nyitja. Előre ismerjük kérdéseit: az új fogorvosi rendelő beindításának problémáit, akadályait, időhúzó tényezőit.

És a megoldásokat is ismerjük.

MPS csapatunk.jpg

20 évnyi szakértelmünket szívesen állítjuk az Ön szolgálatába.

Így segítünk a 4 legfontosabb területen......

1

TERVEZÉSI TANÁCSADÁS

19 éves tapasztalatunkat latba vetve felmérjük a rendelő készültségi helyzetét és lehetőségeit. Már terv szinten is segítünk. Önnel együtt megtervezzük a fogászati kezelőegység pontos felszereltségét, és a fogászati rendelő eszközparkját. Kezelőegység szakértőként felhívjuk a figyelmét a most még nem várt változásokra, megoldandó helyzetekre.

 

Önnel együtt végiggondoljuk a praxis jövőbeli igényeit és funkcióit is. Javaslatokat teszünk a kialakításra, hogy rendelője hosszú évekig segítse, támogassa Önt két legfontosabb feladatában: a páciensek professzionális kezelésében, és klientúrája építésében. Fogorvosi rendelője így nem költség, hanem megtérülő befektetés lesz az Ön számára.

tervezési tanácsadás MPS.jpg

2

KÖLTSÉG OPTIMALIZÁLÁS
árajánlat MPS.jpg

Cégünk az elmúlt 20 év során kiváló kapcsolatot alakított ki a fogászati gyártók széles körével. Ennek köszönhetően az Önnek szükséges termékeket, kiegészítőket garantáltan a legkedvezőbb áron tudjuk biztosítani.

Folyamatosan nyomon követjük a gyártók által publikált akciókat, kampányokat. Ez által akár több száz ezer forintot is megtakaríthatunk Önnek, pusztán a megfelelő időben történő rendelések leadásával.

3

UTÓGONDOZÁS

Ránk a garanciaidőn túl, kezelőegysége teljes élettartama alatt számíthat. Sőt, megduplázzuk a gyári garanciaévet is!

 

Kezelőegységét folyamatosan ellenőrizzük, karbantartjuk, s ha szükségessé válik, a lehető leggyorsabban újra kiváló, munkára fogható állapotba hozzuk.

MPS ügyfélszolgálat 2.jpg

4

TELEFONOS HÁTTÉRTÁMOGATÁS
MPS ügyfélszolgálat.jpg

Fogorvos Ügyfeleinkkel kiváló kapcsolatot ápolunk. 

A tanácsadásért nem kérünk szakértői díjat, számunkra öröm, ha segíthetünk Önnek egy sok éven át gördülékenyen működő rendelőt és egyre növekvő fogorvosi praxist építeni.

ÚJ MPS Start csomag

Legnépszerűbb ajánlatunk fogorvosi rendelő indításhoz
Start csomag bruttó 6.990.000 Ft-tól (3).png

Diplomat Model One 100 kezelőegység

Ekom DK-50 Plus 25 fogászati

kompresszor

DXP Domina autokláv

AJÁNDÉK kézidarabok 899.000 Ft értékben:

TG-98 L Led+ Turbina

WG-56 LT Könyökdarab 1:1

Kedvezményes Start csomag ár:

br. 6.990.000 Ft-tól

bottom of page