top of page
Search
 • Medical Plus Service

Ezt a 15 éves Diplomat kezelőegységet sok fogorvos ma is elfogadná


Ön hallott már egyes kereskedőktől állítólagosan "karbantartásmentes" kezelőegységekről? Az alaptalan állítást mindaddig hangoztatják, amíg a gyanútlan fogorvos ki nem fizeti a gépet. Aztán jön a keserű valóság: a rendszeres hibák, a drága alkatrészek, a gyakori leállás...

Csilla Doktornő még ma sem gondolkodik szeretett kezelőegysége lecserélésében

Pedig jövő hónapban már a 15. születésnapját ünnepeljük régi, kedves ügyfelünk Diplomat készülékének! Csilla Doktornő Diplomat Lux 200-as típusú fogászati kezelőegységét jól ismerjük, hiszen mi szervizeljük.

(A gyártás dombornyomott dátuma 2003. 03. hó. Ekkor még a Chirana Dental-on belül gyártották a Diplomat fogászati kezelőegységeket.)

A fotókon jól látszik, hogy a kezelőegység kiváló állapotban van. Köszönhető ez a minőségi alapanyagoknak, a korát megelőző gyártási technológiának, és a 15 évnyi becsületes állagmegóvásnak egyaránt.

Doktornő azonnal szólt nekünk, amikor valami nem a megszokott módon működött a gépen. Az elmúlt 15 év alatt csak pár apró hibával találkoztunk. A felsorolás nyúlfarknyi lesz, aminek mindannyian büszkén örülünk:

 • Turbinatömlő csere mechanikai sérülés miatt

 • Izzócsere

 • Nyálszívó tömlő csere

 • Lefolyócső csere

 • Lábkapcsoló rugó csere

A szokásos karbantartási munkákat ma sem hanyagoljuk el:

 • Víz-levegő szűrő csere

 • Szeparátor tisztítás

 • Nyomás beállítás

A szép állapotú Diplomat fogorvosi szék kárpitja még mindig élénk színű, egységes és rugalmas. A fehér festék 15 éve semennyit sem sárgult. A lámpakar, és orvosi asztal kar tartása nem gyengült, a kezelőszék elektronikája, mechanikája ugyanolyan, mint új korában. A Diplomat egységkészüléket a költöztetés sem viselte meg. 2 éve semmi jelét nem mutatja annak, hogy 13 évesen szétszedtük, majd ismét összeszereltük őt az új rendelőben.

Ön is elfogadna egy ilyen megbízható kezelőegységet?

Ebben az esettanulmányunkban a tényeket ismertettük meg Önnel. És nem ez az egyetlen Diplomat kezelőegység, ami 15 év alatt ilyen kitartóan szolgálta fogorvos tulajdonosát.

Nemcsak azért, mert alig kellett javítani. Az alkatrészek ára is olcsó, és 2 napon belül megérkeznek! Ha Ön ismeri a Diplomat gépeket, akkor tudja, hogy a profitot nem viszi el a javítás. A megtakarításokat így fogászata fejlesztésére fordíthatja. Csilla Doktornő például egy apex lokátort vásárolt, ami a fotón is látszik.

A készülék utódja

A kipróbált, jól bevált Diplomat DL200 kezelőegység unokája szerencsére örökölte elődje erősségeit! Az új generációs fogorvosi készülék Diplomat DL210 névre hallgat, és alsó, illetve felső karos kivitelben is megtekinthető bemutatótermünkben. (Felső karos változatát DC310 típus jelzés illeti, video itt.)

Az új Diplomat DL210-ek korszerű tudása

 • érintőkijelzővel készülnek

 • a kézidarabok programozhatók

 • A multifunkciós lábkapcsoló szinte mindent irányít

 • A kezelőszék egyetlen érintésre az Ön kedvenc kezelőhelyzeteibe emelkedik.

Önt is értesíteni szerettük volna, hogy ...

... ha kis karbantartási igényű, strapabíró és elegáns fogászati kezelőegységet keres, akkor nem sok más lehetőség van a piacon, mint a Diplomat. Ezt több, mint 1000 magyar Diplomat tulajdonos fogorvos bizonyítja.

Jöjjön el bemutatótermünkbe, és próbálja ki Ön is személyesen a verhetetlen Diplomat DL210 fogászati kezelőegységet!

Hívja munkatársunkat kérdéseivel / időpontért:

Nagy Zsolt

fogászati gép szakértő

+36 30 826 07 48

426 views0 comments
bottom of page