top of page
Search
  • Medical Plus Service

Rendezze be fogászatát FÉLÁRON! Van még idő pályázni


Újra lehet pályázni fogászati gépekre

Van még idő mérlegelni, és pályázatot írni a "GINOP-2.1.8-17 A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" című pályázatra. A támogatási kérelmek benyújtására 2017. december 6-án 9 órától 2018. február 15-én 12 óráig lehetséges az online felületen.

Kinek szól a pályázat?

Ön fogorvosként abban az esetben kezdje el izzítani pályázatíró kapcsolatát, ha már elkezdett gyűjteni új fogászati székére, ugyanis a minimális önrész 5 millió Forint ennél a pályázatnál. Ehhez az összeghez még ugyanennyit tesz hozzá az állam, de a beruházás maximum 75 %-a finanszírozható a vissza nem térítendő támogatásból. Így Ön valóban féláron rendezheti be fogorvosi rendelőjét, ha nyer. Hitelt a pályázat nem tartalmaz.

Ki fog nyerni?

Ezt persze előre nem tudjuk megjósolni, de a pályázati felhívás 27. oldalán található kiválasztási kritériumok alapján Ön is ellenőrizheti esélyeit. Az elbírálás beérkezési sorrendben, folyamatosan fog zajlani.

Konzultációval segítünk Önnek

A komplett fogászati rendelőhöz a szükséges minimum 10 millió forint értékű berendezést állítsa össze segítségünkkel!

Meghívjuk Önt egy kávé melletti baráti beszélgetésre, és közben bemutatótermünkben a legújabb Diplomat kezelőegységeket is kipróbálhatja.

Akár ajándék kézidarab szettel felszerelt bemutatótermi gépünkkel is pályázhat, amit egyéb fogászati gépekkel kiegészítve elérheti az összeghatárt. Ez a kezelőegység egy gyönyörű homokszínű, érintőkijelzős, modern fogorvosi szék. Itt a blogon is írtunk már róla, videós bemutatónkat pedig a BEMUTATÓTEREM oldalon is megtekintheti.

A teljes felhívás a segédletekkel együtt a következő internetes oldalról tölthető le:

Várjuk Önt szeretettel egy kávézással egybekötött szakmai konzultációra, ahol kiválaszthatja a pályázathoz a legoptimálisabb kezelőegységet és kiegészítő készülékeket.

Szerelje fel fogászatát korszerűen, féláron!

Kérje tanácsainkat díjmentes konzultáció keretében a

30/826 0748-as számon!

118 views0 comments
bottom of page