top of page

Ismerje meg, miért kedveli a Diplomat fogászati kezelőegység márkát több, mint 1000 boldog fogorvos Magyarországon!

1. Boldog fogorvosok

 

Néhány kedves Ügyfelünk, akik 2017-18 folyamán vásároltak tőlünk Diplomat fogászati kezelőegységet

Dr Tóth Zsuzsanna Olga

fogorvos, Debrecen

"A Medical Plus Service Kft.-vel könnyű volt egyeztetnem a terveimet, gördülékenyen ment a teljes folyamat az első email váltástól kezdve az üzembe helyezésig. A szakértők tényleg értik, mi kell egy fogorvosnak, így találtam meg én is a számomra ideális kezelőegységet."

Dr Stiedl Péter

fogorvos, Tatabánya

“A Medical Plus Service-nél komolyan vették az igényemet. A klientúrám szépen fejlődik, mivel tökéletes volt a gépválasztás, és gördülékeny a szerviz is.”

Dr Vékony Judit Mária

fogorvos, Tatabánya

“A városi fogászaton napi két műszakban dolgozunk ugyanazon a készüléken, és tudjuk, hogy ezt a kemény igénybevételt csak egy Diplomat kezelőegység bírja hosszú távon, ezért ezt vásároltuk meg. Köszönjük, Zsolt!”

Dr Kondor Klára

fogorvos, Szolnok

"Új kezelőegységre volt szükségem, és az interneten találtam Önökre. Szimpatikus volt, hogy a regisztrációm után azonnal felvették velem a kapcsolatot, és szakértelemmel vezettek végig a választáson. Ár-érték arányban az új Diplomat gépemet találtam a legjobbnak a piacon. Szeretek dolgozni rajta. Köszönöm!"

Dr Olvasztó Pálma

Fogorvos, Debrecen

"Szia Zsolt! Köszönöm, hogy értesítettél a kiállítási kezelőegység ajánlatotokról. Kipróbáltam a széket, és pont olyan, amilyet szeretnék. A magánrendelőmet ezzel a kezelőegységgel szeretném indítani, így ezennel megrendelem tőletek a készüléket."

Dr Pénzes Anikó

fogorvos, Debrecen

“Nagy Zsolt és kollégája már a rendelő kialakításánál jelen voltak. A tőlük vásárolt kezelőegységem teljesen megbízható és formatervezett. Még sosem kellett lemondanom időpontot váratlan javítás miatt. Jó választás volt.”

Varga Kata

Dental higiénikus, Debrecen

"Pár hónapja már fontolgattam egy új kezelőegység vásárlását, amikor a megfelelő pillanatban megkaptam a kedvező ajánlatot Nagy Zsolttól. Nem tudtam visszautasítani, mivel minden tekintetben figyelembe vette az igényemet. Az új Diplomat fogászati székem korszerű és kényelmes, örülök, hogy ezt választottam."

Dr Jeney-Gál Enikő

fogorvos, Debrecen

“Kedves Zsolt! Köszönjük a készséges támogatásodat! Szakértelmed nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megnyerjük a pályázatot. A két új kezelőegységünk gyors üzembe helyezését külön köszönjük, végre megoldódott a fogászatunk dilemmája, olajozottan megy a rendelés a kitűnő Diplomat készülékeinkkel!”

Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ

"Erzsébetvárosi Pácienseink sokszor komoly problémával fordulnak hozzánk és különleges ellátást igényelnek. Ezért az új fogászati kezelőegységnek sokoldalúnak és elnyűhetetlennek kell lennie. Az új, jól felszerelt Diplomat széken kívül más nem jöhetett számításba."

"Kedves Zsolt!

 

Még egyszer köszönjük szépen a szakszerű és figyelmes segítségüket.

Nagyon elégedettek vagyunk a kezelőegységgel mi, akik dolgozunk vele és a kis páciensek is. Köszönettel: Dr. Deme Szilvia"

Dr Deme Szilvia

Főorvos, Hajdúszoboszló

2. Megbízunk benne

A Diplomat márkát azért vállaltuk fel, mert 19 év szakmai tapasztalat után ezt találtuk a legmegbízhatóbb, és egyben legkedvezőbb árú kezelőegység típusnak. A Diplomat fogászati kezelőegységekhez büszkén járhatunk a félévente kötelező garanciális karbantartásra, mert sokszor 10 évig is csak a kopó alkatrészek csere szükségletével találkozunk. A régi Diplomatok utódjaként pedig ismét Diplomatot választanak a fogorvosok. 

Néhány konkrét esetről cikkünk is született a blogon, ajánljuk a figyelmébe:

3. Élethosszig támogatjuk rendelőjét

18 éves kezelőegység szakértői tapasztalatunkat alkalmazva díjmentesen segítünk fogászati rendelője ki-, illetve átalakításában, és élethosszig vállaljuk a készülékeink karbantartását is, ha tőlünk vásárolja a kezelőegységet. Ekkor díjmentesen megtervezzük a rendelő műszaki tartamát és Szervizvezető kollégánk szívesen tartja a kapcsolatot is a kivitelezővel. Egyúttal számos díjmentes és kiterjesztett szolgáltatást is nyújtunk a garanciális karbantartásokon túl!

4. Diplomat katalógus

Lapozza át a legfrissebb Diplomat katalógust! A márka három szintű kezelőegység összeállítása közül melyiket tudná elképzelni rendelőjében?

 

A PREMIUM kezelőegységek mind technológiában, mind küllemre kiemelkednek a DIPLOMAT gyártói vonalból. Prémium gépeink új távlatokat nyitnak a fogorvosok igényeinek kielégítésében...

A COMFORT kategóriájú kezelőegységeinkbe a legkorszerűbb elektronika van beépítve, ami a legigényesebb vevőknek is tökéletesen megfelel. A Comfort gépek segítségével leegyszerűsítheti a napi munkát, és a készülék használata élménnyé válik...

A CLASSIC kategóriájú kezelőegységek egyszerű, megbízható design-nal, és modern, kompakt elektronikával lehetővé teszik az összes standard fogászati kezelés elvégzését...

Kérje ajándékba postán, magyarul!

 

Elküldjük Önnek a fenti katalógus nyomtatott, magyar nyelvű változatát ingyen, postaköltség mentesen, az Ön részéről minden kötelezettség és kockázat nélkül! Adja meg postacímét az alábbi űrlapon, és 5 munkanapon belül kézhez kapja a legfrissebb Diplomat fogászati kezelőegység katalógust:

Köszönjük! A postás elindult katalógusával!

5. Próbálja ki nálunk

Tapasztalja meg személyesen a Diplomat kezelőegységek innovativitását! 

Programozza érintő képernyőről a kézidarabokat,

vezérelje a széket és az elektromosan beforduló öblítő csészét!

Ha megtetszik Önnek, fogadja tőlünk szeretettel a led-es,

szénkefementes instrumentcsomagot hozzá

AJÁNDÉKBA 1 280 000 Ft ÉRTÉKBEN!

Szeretettel várjuk Önt egy frissítő itallal!

Hol?

Bemutatótermeink egyikében:

Mikor?

Egyeztessünk! Hívjon bátran, vagy írjon üzenetet itt!

Nagy Zsolt

kezelőegység szakértő

+36 30 826 0748

Köszönjük üzenetét, hamarosan válaszolunk!

6. Ön milyen kezelőegységet képzel el fogászati rendelőjében?

Saját, egyedi igényeire szabjuk a Diplomat kezelőegységeket. Készítse el egyedi összeállítását fotókkal illusztrált online Fogorvosi Igényfelmérő Lapunkon 2 perc alatt! Nagy Balázs ügyfélreferens kollégánk pár napon belül küldi Önnek az egyedi ajánlatot megadott email címére.

 

Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 

bottom of page