Search
  • Medical Plus Service

Hogyan indult Zsuzsa doktornő új fogászata?


Idén nyáron helyeztük üzembe Zsuzsa doktornő új Diplomat DC 180-as típusú, alsó karos kezelőegységét. Amikor Doktornő fogászata beindítását tervezte, egy hosszútávon megbízható, modern kezelőegységet keresett. A felszereltséget illetően egyelőre egy olyan kezelőegységre gondolt, amely maximálisan kielégíti egy általános fogászati pacientúra igényeit.

Zsuzsa doktornő kiválasztott egy szép pasztell rózsaszín kárpitot a Diplomat DC 180-as kezelőegysége székére, mely színt a videóban a szerkesztés folyamán is igyekeztünk visszaadni. :-) Azonban Doktornő természetesen nem a sokféle választható szín miatt döntött ajánlatunk mellett, hanem mert kapott hozzá tőlünk ajándékba egy 243 700 Ft értékű, megbízható minőségű Densim kézidarab szettet, amely a Diplomat saját, jó minőségű instrument márkája.

Mivel a Diplomat Company megrendeléstől számítva már 6 hét múlva szállítja az egyedi igények szerint összeállított kezelőegységeket, Zsuzsa doktornőt sem várakoztattuk meg. 3 óra alatt üzembe helyeztük kezelőegységét az új 25 literes, olajmentes Ekom kompresszorral együtt. Ezután Doktornőt és asszisztensét megtanítottuk a készülék kezelésére, hogy már az első napon is gördülékenyen indulhasson a rendelés.

Zsuzsa doktornő azóta is elégedetten használja Diplomat kezelőegységét.

#új #fogászatikezelőegység #MedicalPlusServiceKft #telepítés #telepítőtalp #fogorvos #továbbiinformációk #Megbízunkbenne

100 views0 comments
KÖZÖSSÉGI CSATORNÁINK
  • MPS Kft. a Facebook-on
  • MPS Kft. a YouTube-on
  • MPS Kft. az Instagram-on

Nagy Zsolt

kezelőegység szakértő

+36 30 826 0748

© 2007 Medical Plus Service Kft.

ÜZENJEN NEKÜNK
JOGVÉDELEM

A honlap teljes tartalma, letölthető anyagai és szisztémája a Medical Plus Service Kft. saját tulajdonú szellemi terméke.

Bármely részletének, metodikájának másolása esetén 250 000 - 470 000 Ft bírságot szabunk ki jogi úton a másoló számlájára. A jogvita során európai szakjogász védi jogainkat. Honlapunk böngészésével a felhasználó elfogadja feltételeinket.