top of page
Search
  • Medical Plus Service

Hogyan indult Zsuzsa doktornő új fogászata?


Idén nyáron helyeztük üzembe Zsuzsa doktornő új Diplomat DC 180-as típusú, alsó karos kezelőegységét. Amikor Doktornő fogászata beindítását tervezte, egy hosszútávon megbízható, modern kezelőegységet keresett. A felszereltséget illetően egyelőre egy olyan kezelőegységre gondolt, amely maximálisan kielégíti egy általános fogászati pacientúra igényeit.

Zsuzsa doktornő kiválasztott egy szép pasztell rózsaszín kárpitot a Diplomat DC 180-as kezelőegysége székére, mely színt a videóban a szerkesztés folyamán is igyekeztünk visszaadni. :-) Azonban Doktornő természetesen nem a sokféle választható szín miatt döntött ajánlatunk mellett, hanem mert kapott hozzá tőlünk ajándékba egy 243 700 Ft értékű, megbízható minőségű Densim kézidarab szettet, amely a Diplomat saját, jó minőségű instrument márkája.

Mivel a Diplomat Company megrendeléstől számítva már 6 hét múlva szállítja az egyedi igények szerint összeállított kezelőegységeket, Zsuzsa doktornőt sem várakoztattuk meg. 3 óra alatt üzembe helyeztük kezelőegységét az új 25 literes, olajmentes Ekom kompresszorral együtt. Ezután Doktornőt és asszisztensét megtanítottuk a készülék kezelésére, hogy már az első napon is gördülékenyen indulhasson a rendelés.

Zsuzsa doktornő azóta is elégedetten használja Diplomat kezelőegységét.

110 views0 comments
bottom of page