top of page
Search
  • Medical Plus Service

Debreceni Fogászati Napok 2017


A Kölcsey Központban rendezték meg idén a Debreceni Fogászati Napokat 2017. Március 30. - Április 1-ig. Az új, impozáns, belvárosi helyszínen mi is kiállítók voltunk.

Egy gyönyörű tengerkék, svájci kárpitozású Diplomat Lux 210-es fogászati kezelőegységet mutattunk be a fogorvosoknak és orvostan hallgatóknak, akik örömmel próbálgatták ki az elektromos, multifunkciós pedállal is irányítható kezelőszéket.

Kíváncsian figyelték, ahogy beállítottuk a saját nevüket az érintő kijelzőre, és beprogramoztuk az általuk kedvelt fordulatszámokat a kézidarabokra.

A külföldi orvostanhallgatóknak az tetszett a legjobban, hogy a kezelőegység még a saját egzotikus nyelvüket is képes használni, amit két gombnyomással tudtak kiválasztani. A hölgy fogorvosok számára volt érdekesebb az ízlés szerinti menüszín beállítási lehetősége.

Ezen túl pedig mindannyian egyetértettek abban, hogy a Diplomat saját fejlesztésű "anti-undress" háttámla billentő megoldása nagyszerű komfortot ad a pácienseknek, mivel hátradöntés közben nem húzza fel hátul a páciens felső ruházatát.

Sok katalógust vittünk a kiállításra, és ezek közül párat igen, de egy fogászati kezelőegységet sem hoztunk haza :-)

Jövőre újra találkozunk!

39 views0 comments
bottom of page