top of page
Search
  • Medical Plus Service

Ha a nyálszívó véres vizet köp vissza - csak erős idegzetűeknek


Sajnos már későn fordult hozzánk Katalin Doktornő. A rémes történetet, amit félig sírva mesélt nekünk, most Önökkel is megosztjuk, hogy egy fogorvos se járjon így. A Doktornő Páciensének történetét rémálmainkban sem szeretnénk átélni...

Katalin doktornő felhívott minket nemrég, hogy két hete (!) zörög a fogászati kezelőegysége. Nehezen kapcsol be és fura hangokat ad, nézzük meg.

Mi másnap délutánra tudtuk vállalni a javítást, de a Doktornő lelkére kötöttük, hogy addig ne is kapcsolja be a gépet. Katalin gyorsan rávágta, hogy jó-jó, de holnap délelőttre még vannak páciensei, úgyhogy még rendel egyet, és délután mehetünk javítani.

ITT KÖVETTE EL A VÉGZETES HIBÁT.

Illetve már sokkal hamarabb, egészen pontosan két hete... hiszen fogorvosainknak azt tanítjuk, hogy a kezelőegység legkisebb rendellenessége esetén azonnal hívjanak minket. (Hiszen nem mondjuk... pulóverekről, hanem emberi életekről van szó.)

Mit is okozott Katalin mulasztása?

Elmesélése szerint, amint épp kolléganőjének fogait kezelte, a kezelőegysége rázkódni kezdett, és morajló hangokat adott. Egyszer csak...

... MOST KAPASZKODJON MEG, VAGY

NE IS OLVASSON TOVÁBB, HA NEMRÉG ÉTKEZETT ...

A szájába akasztott nyálszívó vulkánszerűen elkezdte visszaköpni a tartály tartalmát! Ezt követően a kezelt kolléganő páciens gyomra szintén így tett, hiszen az undor és a velőtrázó félelem pánikszerűen kerítette a hatalmába.

Ön fogorvosként pontosan tudja, mit tartalmazhatott a tartály... A különböző fertőzések valóban félelmetes palettáját!

A szenvedő páciens vérvételeken, AIDS vizsgálatokon és megannyi tortúrán esett át, mire a kétségek között átélt hetek eredményeként kiderült, hogy betegség nélkül szerencsésen megúszta.

 

Mi ebből a tanulság?

Ez természetesen nem is kérdés, de kötelességünk mégis ideírni:

NE VÁRJON A SZERVIZZEL! PÁCIENSE EGÉSZSÉGE, PRAXISA HÍRE, SŐT LÉTE FÜGG KEZELŐEGYSÉGE ÁLLAPOTÁTÓL ÉS MINŐSÉGÉTŐL!

Ha Ön is hallott már rémtörténeteket mulasztás miatt, ossza meg a hozzászólásokban mindannyiunk okulására, köszönjük!

78 views0 comments
bottom of page