top of page

Fogászati kezelőegység választás előtt...

...ismerje meg Emese doktornő esetét!
Minimális felkészüléssel csalhatatlan döntést hozhat.
IMG_20180910_105333.jpg

Megtörtént eset, hogy egy fogorvos Doktornő, nevezzük most Emesének, egy hét használat után szó szerint visszasírja a régi fogászati kezelőegységét...

 

A történet úgy kezdődött, hogy találkozásunk előtt pár hónappal felkereste őt egy ismeretlen ügynök, aki az eladás pillanatáig túldicsérte az általa forgalmazott fogászati széket. Ám, mint utóbb kiderült, alaptalanul. A kezelőegység a mindennapi használat során mégsem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

A bosszantó hibák felváltva jelentkeznek: a puszter csöpög, a turbina tömlőből szelel a levegő, a lábkapcsoló székvezérlő gombja nem reagál. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy minden egyes depuráláskor eldugul a nyálszívó... Ráadásul az első komolyabb hiba után kiderült, hogy az alkatrészekre akár 5-6 hétig (!) is várni kell.

 

Minden egyes szerviz alkalmával úgy érzi, "büntetést fizet" a rosszul kiválasztott kezelőegység miatt. Több értékes kezelés időpontját volt már kénytelen lemondani, így a doktornő gyenge fogászati kezelőegysége nem képes olyan jövedelmet hozni, mint ahogyan azt a megvásárlásakor számolta. A gyakori és drága szerviz lassan felemészti a profitot és a pacientúrát is.

A fogászai kezelőegység vásárlás hosszú távú célja, hogy ez a beruházás jól teljesítő BEFEKTETÉS legyen. 


Emese azóta százszor megbánta, hogy nem kérte ki előbb egy szakember véleményét. 

 

A balul sikerült gépvásárlás után pár hónappal fordult hozzánk tanácsért. Nehéz szívvel hallgatta, milyen szempontokat szoktunk figyelembe venni, amikor fogorvosoknak adunk tanácsot kezelőegység vásárlás előtt. Mert ennek nem kellett volna így történnie...

Fogászati kezelőegysé választás előtt

Ön nincs egyedül a választás során

Marathon N7 fogtechnikai motor 3.JPG

19 év kezelőegység fogorvos technikai tapasztalattal  Szakértőnk tanácsokkal segít a rendelő előkészítésében, az orvos egyedi kívánságainak feltérképezésében, és ezek összefésülésében. 

Megkerestük a páciensek és fogorvosok számára egyaránt legkiválóbb fogászati kezelőegységeket. A Diplomat márka mellett állapodtunk meg.

A Diplomat fogászati kezelőegységeket főként azért szeretik fogorvos ügyfeleink, mert kiszámíthatóan és működnek, és a legmodernebb szakmai kihívásokat is teljesítik.

Olvassa el alább véleményüket, mit mondanak tőlünk vásárolt, új kezelőszékeikről:

Mit mondanak fogorvos Ügyfeleink

a Diplomat fogászati kezelőegységeikről?

Bischitz_Johanna_Központ_2.jpg
Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ, Budapest

"Erzsébetvárosi Pácienseink sokszor komoly problémával fordulnak hozzánk és különleges ellátást igényelnek. Ezért az új fogászati kezelőegységnek sokoldalúnak és elnyűhetetlennek kell lennie. Az új, jól felszerelt Diplomat széken kívül más nem jöhetett számításba."

Dr Stiedl Péter

fogszakorvos, Tatabánya

“A Medical Plus Service-nél komolyan vették az igényemet. A klientúrám szépen fejlődik, mivel tökéletes volt a gépválasztás, és gördülékeny a szerviz is.”

Pápa_Diplomat_DC310_fogászati_kezelőegys
Dr Zsegraics Gábor

fogszakorvos, Pápa

"A növekvő ellátási igényt egy új, második fogászat megnyitásával tudtuk kielégíteni, melyhez az MPS Kft. segítségét kértük. A Diplomat márkáról pedig csak jót hallottunk, így belevágtunk. Örömmel jelentem, újra ezt tennénk!

Köszönettel: Dr. Zsegraics Gábor fogorvos"

Ajándék 500px.jpg
Dr Deme Szilvia

Főorvos, Hajdúszoboszló

"Kedves Zsolt!

Ezúton is köszönjük szépen a szakszerű és figyelmes segítségüket.

Nagyon elégedettek vagyunk a gyermek fogászatunk új kezelőegységével mi, akik dolgozunk vele és a kis páciensek is. Köszönettel: Dr. Deme Szilvia"

Steril kezek – rövidebb kezelési idő
Gördülékeny fogorvosi rendelő1

AZ ÚJ DIPLOMAT KEZELŐEGYSÉGEKKEL TÖBB PÁCIENST KEZELHET UGYANANNYI IDŐ ALATT.

PRAXISA ÍGY JÖVEDELMEZŐBBEN MŰKÖDHET.

 

A Diplomat tervező mérnökei felismerték, hogy a gyakori kézmosás elnyújtja a rendelési időt, vagy 1-2 pácienssel kevesebb kerülhet sorra a nap folyamán. Ezt az eddig latens problémát 2 praktikus fejlesztéssel orvosolták (hogy stílusosan fejezzük ki magunkat). 

Az egyik az érintés nélküli orvosi lámpa. A Xenos non touch LED orvosi lámpa a lámpatest mögötti kézelhúzással, érintés nélkül vezérelhető 2 fokozatban: 0-50-100%-os teljesítménnyel. A véletlen mozdulatokra nem reagál, így nem zavarja Önt a munkában. Az 50%-os fokozat a fényre kötő anyagok használata közben praktikus. Beltéri környezetben még nappal is 20 méter távolságban látható a Xenos lámpa fénye, amely a napfény erejével, 30.000 lux fényerővel világít.

 

A másik praktikus fejlesztés a multifunkciós, okos lábkapcsoló. 6 gombjával a kézidarabok forgási sebessége, nyomatéka, fénye változtatható, illetve a kezelőszék pozíciója, az öblítés – pohártöltés funkciója. Az orvosi lámpa vezérlése innen is megoldható. Ezen felül a lábkapcsoló további 2 gombjának funkciója szabadon választható.

 

Ön tehát rengeteg időt takarít meg használatukkal a a napi munka során. A bevétel is nő, és több időt tölthet a családjával, illetve más kedves elfoglaltságaival.

Diplomat logo

Most azt gondolhatja, hogy

"Az ilyen kezelőegységek biztosan megfizethetetlenek".

A VILÁGSZÍNVONALÚ CSÚCSTECHNOLÓGIÁT KÉPVISELŐ DIPLOMAT KÉSZÜLÉKEKET MOST MÉGIS UTÁNOZHATATLANUL KEDVEZŐ ÁRON MUTATJUK BE ÖNNEK.

 

Ismerje meg alábbi csomag ajánlatainkat, és ha igényli, személyre szabjuk Önnek kezelőegységét.

Exkluzív ajánlatok

ÖN MILYEN FELSZERELTSÉGŰ

KEZELŐEGYSÉGRE VÁGYIK?

MODERN

FELSZERELTSÉGŰ

KEZELŐEGYSÉG

Exkluzív ajánlat
AS0_2395.png
AJÁNDÉK CSOMAG ÉRTÉKE
IMG-3db566fab61182cc46448412c2424590-V.j
Fotós logo.jpg
Dr Zsegraics Gábor

fogszakorvos, Pápa

bottom of page