top of page

"Komplett fogászati rendelő

nyitása előtt állok"

"Hogyan kezdjek hozzá?"

fogászati rendelő tervezés

Ha Ön egyedül vág bele, nem elég a fogorvosi szakmájában kiválónak lennie. Napi szinten kell követnie a folyamatosan fejlődő fogászati technológia változó követelményeit, egyedül kell megbirkóznia a legfrissebb információk feldolgozásával, rendszerezésével és szelektálásával. Felmerülő kérdéseire gyorsan válaszokat kell találnia, és végigvergődnie a végtelennek tűnő döntési láncolaton.

 

Ön nincs egyedül fogászati rendelője megvalósításában. Ismerje meg, hogyan is segíthetünk Önnek mi, a Medical Plus Service Kft. fogászati kezelőegység szakértői csapata...

fogászati rendelő tervezés
"Segítséget kérek fogászati rendelőm kialakításában"

Tisztában vagyunk vele, mekkora teherrel jár elindítani egy új fogorvosi praxist. Akkor is, ha valaki nem az elsőt nyitja. Előre ismerjük kérdéseit: az új fogorvosi rendelő beindításának problémáit, akadályait, időhúzó tényezőit.

És a megoldásokat is ismerjük.

IMG-3db566fab61182cc46448412c2424590-V.j

19 évnyi szakértelmünket szívesen állítjuk az Ön szolgálatába.

Így segítünk a négy legfontosabb területen......

1

TERVEZÉSI TANÁCSADÁS

19 éves tapasztalatunkat latba vetve felmérjük a rendelő készültségi helyzetét és lehetőségeit. Már terv szinten is segítünk. Önnel együtt megtervezzük a fogászati kezelőegység pontos felszereltségét, és a fogászati rendelő eszközparkját.    Belsőépítészünk az Ön igénye szerint alakítja ki leendő rendelője bútorzatát. Kezelőegység szakértőként felhívjuk a figyelmét a most még nem várt változásokra, megoldandó helyzetekre.

 

Önnel együtt végiggondoljuk a praxis jövőbeli igényeit és funkcióit is. Javaslatokat teszünk a kialakításra, hogy rendelője hosszú évekig segítse, támogassa Önt két legfontosabb feladatában: a páciensek professzionális kezelésében, és klientúrája építésében. Fogorvosi rendelője így nem költség, hanem busásan megtérülő befektetés lesz az Ön számára.

2

LEGJOBB BESZERZÉSI FORRÁSOK

Minden szükséges berendezést a legjobb áron tudunk beszerezni Önnek. A hosszú évek során felkutattuk a fogászati kezelőegység gyártás legkiválóbb forrásait, termékeit. Elkötelezetten képviseljük Fogorvos Ügyfeleink érdekeit a beszerezési források felé.

 

Ezt Ügyfeleink kézzel foghatóan tapasztalhatják, amikor az együtt kiválasztott, legmegfelelőbb berendezések vásárlásakor az ártárgyalások alkalmával kedvezményeket kérünk Ügyfeleink javára. Kiváló gyártói, forgalmazói kapcsolatainknak köszönhetően a piacon a legkedvezőbb áron szállítunk német minőségű fogászati kezelőegységeket és tartozékokat. 

3

MEGBÍZHATÓ SZERVIZ

Mi NEM ügynökök vagyunk, aki csak eladja a berendezéseket, és azután semmiben sem vállalja a felelősséget.

Ránk a garanciaidőn túl, kezelőegysége teljes élettartama alatt számíthat. Sőt, saját felelősségünkre megduplázzuk a gyári garanciaévet is!

 

Kezelőegységét folyamatosan ellenőrizzük, karbantartjuk, s ha szükségessé válik, a lehető leggyorsabban újra kiváló, munkára fogható állapotba hozzuk.

4

FOLYAMATOS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Fogorvos Ügyfeleinkkel kiváló kapcsolatot ápolunk. Szakmailag és emberileg is mindent megteszünk, hogy Ön legközelebb is minket válasszon, ha kezelőegységre van szüksége.

A tanácsadásért nem kérünk szakértői díjat, számunkra öröm, ha segíthetünk Önnek egy sok éven át gördülékenyen működő rendelőt és egyre növekvő fogorvosi praxist építeni.

Ön milyen felszereltségű fogászati rendelőben gondolkodik?

EGYEDI FOGÁSZATI GÉPPARKOKAT TERVEZÜNK
Diplomat DC310 3.JPG

Fogorvos ügyfeleinket nagymértékű gyártói kedvezmények mellett segítjük hozzá a világszínvonalú, professzionális technológiához...

 A műszaki kivitelezést nagy odafigyeléssel menedzseljük végig a fogászati rendelő nyitások során. Így Ön minden szempontból megtapasztalhatja, hogy valóban elhivatottak vagyunk fogorvos Ügyfeleink támogatásában.

Egyedi összeállításaink tökéletesen kiszolgálják a fogorvosok igényeit, amit alábbi ízelítő segít körvonalazni az Ön elképzelése szerint.

Melyik fogászati géppark összeállítás áll legközelebb az Ön elképzeléséhez?
fogászati rendelő tervezés

Diplomat DC 170/180 kezelőegység

+

Ekom DK 50 Plus kompresszor

OH 300 hőlégsterilizátor

Minimál készlet

1 db könyökdarab

1 db egyenes darab

fogászati rendelő tervezés

DK 50 Plus kompresszor

Domina autokláv sterilizátor

1 db gyorsító

Diplomat DA 280 kezelőegység

+

DO 2.1 elszívó motor

Minimál készlet

1 db könyökdarab

1 db egyenes darab

Intraorális röntgen

Digitális szenzor

Medilux 4HF nagy frekvenciás mennyezeti lámpa

Orvosi és asszisztensi ülőke

fogászati rendelő tervezés

Diplomat DA 370/380 kezelőegység

+

Ekom Duo hangszigetelt elszívós kompresszor

Lisa autokláv sterilizátor

Euroseal fóliázó

Minimál készlet

1 db könyökdarab

1 db egyenes darab

1 db gyorsító

1 db lassító

+ 1 db tartalék turbina

Intraorális röntgen

Digitális szenzor

Panoráma röntgen

Medilux 4HF nagy frekvenciás mennyezeti lámpa

W&H Implant Med implant motor

Orvosi és asszisztensi ülőke

bottom of page