top of page

Fogorvosként én is új fogászati kezelőegységet kerestem

Éppen úgy, mint most Ön,

kedves Kollégám.

Elbizonytalanított a márkák sokasága, ahogy talán Önt is. Számomra túl kevés információhoz jutottam hozzá a fogászati kezelőegységekről szóló honlapokon.

Pár hét keresgélés után már beláttam, hogy nem olyan egyszerű egy fogorvosi egységkészülék kiválasztása, főleg, ha hosszú távra tervezek.

DEZINFEKCIÓS

EXHAUSTOROS

DEKONTAMINÁCIÓS

NON TOUCH

LÁMPA

SZÉNKEFE-

MENTES

MOTOR

ALSÓ KAROS

ELHÚZÓS

LÁBKAPCSOLÓ

ÉRINTŐ

KIJELZŐ

TAPOSÓS

LÁBKAPCSOLÓ

FELSŐ KAROS

PADLÓN

ÁLLÓ

LIFTES

Találkoztam egy kezelőegység kereskedő ügynökkel, aki rám akart tukmálni egy kezelőegységet. Már csak egy hétvége választott el a vásárlási szerződés megkötésétől. Szerencsére az előző hétvégén az interneten való nézelődés közben belebotlottam egy letölthető összefoglalóba.

Szombat éjszaka többször is áttanulmányoztam az anyagot, és mondhatom, rengeteg gyakorlati tudásra tettem szert, pedig 11 év alatt két különböző egységkészüléken is dolgoztam. Olvastam benne néhány buktatóról, amiből kettőbe én is beleestem volna a tervezett kezelőegység vásárlással!

"Nem gondoltam, hogy létezik ilyen jól összeszedett és színes anyag a fogászati székekről. A benne leírtakat minden fogorvosnak meg kellene ismernie!"

Engem több milliós kártól, és legalább ugyanennyi idegeskedéstől mentett meg az a szakértői tudás, amit olvasmányosan és díjmentesen adnak át benne a szakértők.

 

  • Megismertem a fogászati kezelőegységek telepítési kritériumait,

  • A fogorvosi rendelő alaprajzának szabályait,

  • A távol-keleti orvosi eszközök veszélyeit,

  • És a magyar fogorvosok egyik évtizedek óta bevált kezelőegység márkáját is.

 

Hétfő reggel, amint lehetett, felhívtam a szerkesztőket, és személyes találkozót beszéltem meg velük a bemutatótermükben. 2 órát tanácskoztunk, mialatt összeállt a teljes kép az igényemről. A szakértők tulajdonképpen felállították a fogászati kezelőegység igényem diagnózisát, konkrét "kezelési tervvel". :-)

 

A kellemes beszélgetés inkább életmentő konzultáció volt, mivel megmentett egy hatmillió forintos veszteségtől!

A már említett ügynök által ajánlott kezelőegységről itt derült ki számomra, hogy pénznyelő automata lett volna a sok hibalehetőség miatt. Ennek tetejében azután megint ki kellett volna adnom egy új kezelőegység árát a készülék cserére.

Tehát dupla veszteséget írtam volna alá aznap délután az ügynökkel! Belegondolni is fájdalmas. A szakértők által javasolt megoldás azonban sikeres fordulatot hozott az életemben. Nem bántam meg, hogy megfogadtam, újra ezt tenném.

 

Immár másfél éve a személyes igényeim szerint gyártott, kényelmes és modern fogászati kezelőegység boldog tulajdonosa vagyok. :-)

Azóta csupán párszor találkoztam velük, hiszen nem a műszaki hibák, hanem a pacientúrám gyarapszik szép fokozatosan. 

Ami a lényeg az egészből:

bőséges segítséget kaptam a megalapozott kezelőegység vásárláshoz!

Mint Fogorvos Kollégámnak, a legjobb szívvel tanácsolhatom: töltse le Ön is a PDF összefoglalót, és fedezze fel saját maga, Önnek  mennyire hasznos ez a segítség ilyen nagy horderejű döntés, fogászati egységkészülék vásárlása előtt.

Nekem nélkülözhetetlen volt.

bottom of page