Search
  • Medical Plus Service

Pályázaton nyert 2 db kezelőegységet Fogorvosunk


A Sámson Dent Kft. vezetői 2017. februárjában látogattak el hozzánk szakmai konzultációra. Doktornő felvázolta az új, két székes fogászat leendő paramétereit, majd az alapos tervezés következett. Doktornő határozott elképzelésekkel érkezett, így könnyű dolgunk volt összeállítani egyedi igényét mind a kezelőegységet, mind a rendelő teljes gépparkját illetően.

Majd' 2 óra múlva minden részlet összeállt, és Doktornő elégedetten, a megfelelő válaszokkal léphetett tovább. Több árajánlat közül választotta ki azt a kettőt, amire végül benyújtotta a pályázatot.

A fogászati kezelőegységeken kívül szükségük volt még autoklávra, hőlégsterilizátorra, kompresszorra, elszívóra is.

A pályázatot 2017. áprilisában adták be, és augusztusban kapták meg a nyertes értesítést. A jó hírnek természetesen mindannyian nagyon örültünk. A korszerű és gyönyörű Diplomat kezelőegységeket nyár végén helyeztünk üzembe, amikor a felújított rendelő készen állt az utolsó lépésre, a fogorvosi székek fogadására.

#továbbiinformációk #új #fogászatikezelőegység #video #telepítés #Diplomat #pályázat

71 views0 comments
KÖZÖSSÉGI CSATORNÁINK
  • MPS Kft. a Facebook-on
  • MPS Kft. a YouTube-on
  • MPS Kft. az Instagram-on

Nagy Zsolt

kezelőegység szakértő

+36 30 826 0748

© 2007 Medical Plus Service Kft.

ÜZENJEN NEKÜNK
JOGVÉDELEM

A honlap teljes tartalma, letölthető anyagai és szisztémája a Medical Plus Service Kft. saját tulajdonú szellemi terméke.

Bármely részletének, metodikájának másolása esetén 250 000 - 470 000 Ft bírságot szabunk ki jogi úton a másoló számlájára. A jogvita során európai szakjogász védi jogainkat. Honlapunk böngészésével a felhasználó elfogadja feltételeinket.