top of page
Search
  • Medical Plus Service

Mire költik a fogorvosok a pulykapénzt?


A fogorvosok többsége - talán Ön is - gondolatban már tavaly elköltötte azt a 3 millió forintos támogatást, amit kifejezően csak pulykapénzként emlegetünk szakmai berkekben. Ha kíváncsi arra, hogy fogorvos kollégái hogyan használják fel a támogatást, olvasson tovább...

Naponta találkozunk fogorvosokkal bemutatótermünkben, és mi is rendszeresen megfordulunk Hazánk különböző tájain segítve a fogászatok gördülékeny működését. S mivel a pulykapénz most aktuális beszédtéma, több fogorvos osztja meg velünk ötleteit, vagy kér tanácsot a lehető legokosabb felhasználást illetően.

Pulykapénz jövőképpel, vagy a nélkül?

A pulykapénzben az a legjobb, hogy sok mindenre költhető. A lista szerint megannyi lehetőség közül választhatnak a körzettel (is) rendelkező fogorvosok. Alapvetően a következő szemléletekkel találkoztunk:

  • Hallunk egzotikus úti célokról, magasabb kategóriájú autókról... Ám ezek a költések nem kifejezetten szolgálják a fogászati praxisok fejlődését.

  • Kicsi már jobb, de még mindig nem a legoptimálisabb megoldás, ha a pulykapénzből az anyagraktárat tölti fel a fogorvos. Ez azonban a rendelő napi működése során nyomtalanul fogy majd el, mintha csak sült pulyka lett volna.

  • A fogorvosok túlnyomó többsége azonban szerencsére értékálló befektetésben gondolkodik, hogy "a pulyka újabb kis pulykákat fialjon" :-). Ön az ölébe pottyant lehetőség segítségével hasznot termelhet praxisa számára! Ezzel a bölcs lépéssel tehát nemcsak a fogászata jelenlegi állapotát fejlesztheti, hanem a hosszú távú jövőjét is megalapozhatja.

Mondanunk sem kell: korszerűbb fogászati készülékekkel korszerűbb szolgáltatásokat nyújthat Páciensei számára, akik korszerűbb díjakért fogják látogatni az Ön praxisát.

Használja fel aktuális helyzete szerint

A támogatás mértéke havi 30 órás rendelési időtől egyszeri, egyösszegű 3 millió forint. Ezt Ön kiegészítés nélkül, vagy kiegészítéssel rengeteg variációban felhasználhatja jelenlegi lehetőségei, és jövőbeli tervei szerint. Ön melyik helyzetben van az alábbi három közül?

Reméljük, Ön is elkötelezett fogászata hosszú távú fejlesztése mellett. A pulykapénz optimális felhasználására adott válaszainkat Fogorvos Ügyfeleink reakcióira alapozva dolgoztuk ki. Ide kattintva ismerje meg, mit javaslunk Önnek 18 év kezelőegység szakértői tapasztalattal a tarsolyunkban!
43 views0 comments
bottom of page