top of page
Search
  • Medical Plus Service

ÖNNEK MEGÉR HETENTE 3 FOGTÖMÉST EGY SZÉP ÉS MODERN KEZELŐEGYSÉG?


Új kezelőegység heti 3 fogtömésért...??

5-10 millió forintot zsebből elővenni nem pillanatok műve, még akkor sem, ha a fogorvosnak azonnal szüksége van egy új kezelőegységre.

Fogorvos ügyfeleink között rendszeresen tapasztaljuk azt a bizonyos "itt és most" élethelyzetet, amit financiális okokból a legtöbb esetben csak egy használt készülékkel tudnánk megoldani.

Az ismétlődő igény végre megoldásért kiáltott, így az utóbbi hónapokban minden követ megmozgattunk, és megtaláltuk az általunk a legolcsóbbnak és leggyorsabbnak ítélt lízing konstrukciót.

Létezik nyereséges hitel?

A lízinggel foglalkozó pénzintézetek konstrukciói között először az tűnt fel, hogy érthető nyelven olvasunk. Másodjára megütötte a szemünket az alacsony kamat, és csak ezután kaptuk fel a fejünket a fejlécre, miért:

A lízing konstrukció speciálisan egészségügyi vállalkozások eszközbeszerzésének finanszírozására készült.

Kipróbáltuk, működik

Hamarosan lehetőségünk támadt élőben is letesztelni a konstrukciót. Így eljött az ideje, hogy nagy dobra verjük, megtaláltuk az egyetlen olyan lízing lehetőséget, amivel gördülékenyen és effektíven tudunk dolgozni. Örömmel tudatjuk Önnel, hogy ebben a lízing termékben:

1. Elenyésző a kamat és fix

A konstrukcióban csupán 2,5%-os, a futamidő végéig fix, garantált ügyleti kamat szerepel.

2. Jelképes önerő szükséges

Mintha direkt csak fogászati kezelőegység vásárlására találták volna ki ezt a lízing lehetőséget, a kölcsön összege legalább 5 millió forint. Efölött csupán 10% önerőt kér a bank.

Így Ön már egy korszerű, modern extrákkal felszerelt Diplomat Consul fogorvosi széket vásárolhat nálunk, amihez a kamat hatszorosának megfelelő minőségi kézidarab szettet mi adjuk ajándékba Önnek! (lásd lent a "MÉG IDÉN, 2017 DECEMBERÉBEN TELEPÍTJÜK!" című bekezdésben!)

2. Gyors az elbírálás

Ön valóban 8 munkanapon belül hivatalos választ kap a benyújtott lízing kérelmére, így az adminisztráció miatt nem húzódik praxisának munkája.

3. Ön dönt a törlesztési időről

A konstrukció maximálisan testre szabható: Öntől függ, hogy a 24-60 hónapos időintervallumon belül Ön milyen változatot választ. Számolja ki Ön, mennyit szeretne törlesztő részletre költeni havonta.

4. Patinás a pénzintézet

Az ország egyik legrégebbi és legnagyobb bankjáról van szó, ezért biztonságban és szakértő szemek előtt zajlik a tranzakció.

5. Rugalmas és személyes az ügyintézés

Mindannyiunk számára fontos szemponttá válik éles helyzetben, hogy jó munkakapcsolatban állunk a szakértő hölggyel, aki fogorvos ügyfeleink minden kérdésére azonnal, készségesen és maximális szakértelemmel válaszol.

6. Extra biztonság a konstrukcióban

  • Eszközfedezetű a finanszírozás, ami csak ingóságait érinti, ingatlanát nem.

  • Beépített teljes körű biztosítást is tartalmaz a lízing konstrukció, így gyakorlatilag nincs kockázat a megvásárolt kezelőegység működését illetően.

  • Nem elhanyagolható haszon Önnek, hogy nincs sem hitelbírálati, sem folyósítási díj.

ITT A SZÉP KEZELŐEGYSÉG LÍZINGRE. KÉRI?

Aktuálisan van is egy szép székünk az Ön számára!

Bemutatótermünk kiállított, gyönyörű homokszínű kárpittal és érintőkijelzővel felszerelt Diplomat DC310 kezelőegysége fogorvosát keresi.

MÉG IDÉN, 2017 DECEMBERÉBEN TELEPÍTJÜK!

Mit kell tennie mindehhez?

1. Legyen Ön az első fogorvos, aki a kezelőegység és a lízing részleteiről érdeklődik nálunk, minden kötelezettség nélkül!

2. Ha Ön nem vesztegeti az idejét és most lép, akkor a lízing szerződés aláírása után 1 héten belül díjmentesen telepítjük fogorvosi rendelőjében a Diplomat Dental DC310-et. A lízing forródrótunk mobil számát a cikk végén adjuk meg, mivel a legfontosabb rész, a "mennyi az annyi" most következik.

3. "TÓL-IG" PÉLDA SZÁMÍTÁSOK

A lízing szakértő Hölgyet megkértük, hogy készítsen egy minimum és egy maximum futamidejű példa számítást a Diplomat DC310 kezelőegységre. A hivatalos példa ajánlatok a következő paraméterekkel érkeztek meg:

2 ÉVRE

A 6 580 000 Ft-os kezelőegység 24 havi lízingre:

10 % önerő: 658 000 Ft

24 hó x 258 541 Ft = 6 204 984 Ft

Összesen: 6 862 984 Ft

A 24 havi összes kamat csupán 282 976 Ft (!!!), tehát gyakorlatilag majdnem ingyen, baráti kölcsönnek is felfogható kamatért, szinte natúr részletfizetéssel juthat hozzá új kezelőegységhez. Az éves kamat: 129 271 Ft.

5 ÉVRE

A 6 580 000 Ft-os kezelőegység 60 havi lízingre:

10 % önerő: 658 000 Ft

60 hó x 110 326 Ft = 6 619 574 Ft

Összesen: 7 277 574 Ft

A 60 havi (5 évi) összes kamat is csupán 697 574 Ft (!!!), szintén majdnem ingyen, baráti kölcsönnek is felfogható kamatért juthat hozzá a kezelőegységhez, mert az éves kamat megint csupán 139 515 Ft.

A legszebb az egészben, hogy Ön ehhez a kezelőegységhez 1 280 000 Ft értékű ajándék minőségi kézidarab szettet kap tőlünk, ami az egy éves kamat +1000%-át éri!!! Nem írtuk el a nullákat: PLUSZ TÍZSZERES értéket adunk ajándékba Önnek!

A kezelőegység leendő tulajdonosának ajándék szettjét, a Diplomat DC310-re szerelt kézidarabokat együtt is lefotóztuk.

Ezek után, mi más éri meg a kezelőegység vásárlás előtt álló fogorvosnak, ha nem EZ az üzlet? Ha három fognál többet töm be hetente, akkor a negyediket már nyereségesen kezelte.

"Nem vicces?

Minden hétfő déltől már csak nyereséget termel a kezelőegység!!!"

Hogy érdemes-e Diplomatot vásárolnia?

Ezt csak azok a fogorvosok kérdezik, akik még nem próbálták. Elárulunk egy titkot: nem azért vállaltuk fel a Diplomat kezelőegységek márka képviseletét, mert állandóan szervizelni akarunk járni... Mi kereskedni szeretünk! Ez az egyedülálló ár-érték arányú márka már több évtizede kitesz magáért: szinte 10 évig is csak a kopó alkatrészeket kell cserélni rajtuk! Ezt máig kb. 1000 magyar Diplomat-tulajdonos fogorvos tanúsíthatja. Mi is bemutatunk egy ilyen kezelőegységet a sok közül, itt a blogon...

Száz szónak is egy a vége: nem lepődünk meg, ha felkeltettük érdeklődését, valójában szándékosan csigáztuk fel kíváncsiságát! :-)

És most Önnél a labda: hívjon minket, ha mostantól kezelőegység lízingben gondolkodik, hiszen ezt a levelet ebben a pillanatban 586 fogorvos kollégája is megkapja Önnel együtt.

Az Ön kötelezettség nélküli teendője: hívja Nagy Zsolt kezelőegység szakértő kollégánkat, aki a Diplomat DC310-zel kapcsolatban eligazítja Önt, és egy meghívást is kapni fog tőle egy kávé melletti baráti beszélgetésre és a kezelőegység személyes kipróbálására!

Hívja tehát a lízing forró drótot most:

Nagy Zsolt

+36 30 826 07 48

#új #fogászatikezelőegység #video #telepítés #fogászat #Diplomat #fogorvos #Bemutatóterem #lízing

92 views0 comments
bottom of page