top of page
Search
  • Medical Plus Service

ÖNNEK MEGÉR HETENTE 3 FOGTÖMÉST EGY SZÉP ÉS MODERN KEZELŐEGYSÉG?


Új kezelőegység heti 3 fogtömésért...??

5-10 millió forintot zsebből elővenni nem pillanatok műve, még akkor sem, ha a fogorvosnak azonnal szüksége van egy új kezelőegységre.

Fogorvos ügyfeleink között rendszeresen tapasztaljuk azt a bizonyos "itt és most" élethelyzetet, amit financiális okokból a legtöbb esetben csak egy használt készülékkel tudnánk megoldani.

Az ismétlődő igény végre megoldásért kiáltott, így az utóbbi hónapokban minden követ megmozgattunk, és megtaláltuk az általunk a legolcsóbbnak és leggyorsabbnak ítélt lízing konstrukciót.

Létezik nyereséges hitel?

A lízinggel foglalkozó pénzintézetek konstrukciói között először az tűnt fel, hogy érthető nyelven olvasunk. Másodjára megütötte a szemünket az alacsony kamat, és csak ezután kaptuk fel a fejünket a fejlécre, miért:

A lízing konstrukció speciálisan egészségügyi vállalkozások eszközbeszerzésének finanszírozására készült.

Kipróbáltuk, működik

Hamarosan lehetőségünk támadt élőben is letesztelni a konstrukciót. Így eljött az ideje, hogy nagy dobra verjük, megtaláltuk az egyetlen olyan lízing lehetőséget, amivel gördülékenyen és effektíven tudunk dolgozni. Örömmel tudatjuk Önnel, hogy ebben a lízing termékben:

1. Elenyésző a kamat és fix

A konstrukcióban csupán 2,5%-os, a futamidő végéig fix, garantált ügyleti kamat szerepel.

2. Jelképes önerő szükséges

Mintha direkt csak fogászati kezelőegység vásárlására találták volna ki ezt a lízing lehetőséget, a kölcsön összege legalább 5 millió forint. Efölött csupán 10% önerőt kér a bank.

Így Ön már egy korszerű, modern extrákkal felszerelt Diplomat Consul fogorvosi széket vásárolhat nálunk, amihez a kamat hatszorosának megfelelő minőségi kézidarab szettet mi adjuk ajándékba Önnek! (lásd lent a "MÉG IDÉN, 2017 DECEMBERÉBEN TELEPÍTJÜK!" című bekezdésben!)

2. Gyors az elbírálás

Ön valóban 8 munkanapon belül hivatalos választ kap a benyújtott lízing kérelmére, így az adminisztráció miatt nem húzódik praxisának munkája.

3. Ön dönt a törlesztési időről

A konstrukció maximálisan testre szabható: Öntől függ, hogy a 24-60 hónapos időintervallumon belül Ön milyen változatot választ. Számolja ki Ön, mennyit szeretne törlesztő részletre költeni havonta.

4. Patinás a pénzintézet

Az ország egyik legrégebbi és legnagyobb bankjáról van szó, ezért biztonságban és szakértő szemek előtt zajlik a tranzakció.

5. Rugalmas és személyes az ügyintézés

Mindannyiunk számára fontos szemponttá válik éles helyzetben, hogy jó munkakapcsolatban állunk a szakértő hölggyel, aki fogorvos ügyfeleink minden kérdésére azonnal, készségesen és maximális szakértelemmel válaszol.

6. Extra biztonság a konstrukcióban

  • Eszközfedezetű a finanszírozás, ami csak ingóságait érinti, ingatlanát nem.

  • Beépített teljes körű biztosítást is tartalmaz a lízing konstrukció, így gyakorlatilag nincs kockázat a megvásárolt kezelőegység működését illetően.

  • Nem elhanyagolható haszon Önnek, hogy nincs sem hitelbírálati, sem folyósítási díj.

ITT A SZÉP KEZELŐEGYSÉG LÍZINGRE. KÉRI?

Aktuálisan van is egy szép székünk az Ön számára!

MÉG IDÉN, 2017 DECEMBERÉBEN TELEPÍTJÜK!

Mit kell tennie mindehhez?

1. Legyen Ön az első fogorvos, aki a kezelőegység és a lízing részleteiről érdeklődik nálunk, minden kötelezettség nélkül!

2. Ha Ön nem vesztegeti az idejét és most lép, akkor a lízing szerződés aláírása után 1 héten belül díjmentesen telepítjük fogorvosi rendelőjében a Diplomat Dental DC310-et. A lízing forródrótunk mobil számát a cikk végén adjuk meg, mivel a legfontosabb rész, a "mennyi az annyi" most következik.

3. "TÓL-IG" PÉLDA SZÁMÍTÁSOK

A lízing szakértő Hölgyet megkértük, hogy készítsen egy minimum és egy maximum futamidejű példa számítást a Diplomat DC310 kezelőegységre. A hivatalos példa ajánlatok a következő paraméterekkel érkeztek meg:

2 ÉVRE

A 6 580 000 Ft-os kezelőegység 24 havi lízingre:

10 % önerő: 658 000 Ft

24 hó x 258 541 Ft = 6 204 984 Ft

Összesen: 6 862 984 Ft

A 24 havi összes kamat csupán 282 976 Ft (!!!), tehát gyakorlatilag majdnem ingyen, baráti kölcsönnek is felfogható kamatért, szinte natúr részletfizetéssel juthat hozzá új kezelőegységhez. Az éves kamat: 129 271 Ft.

5 ÉVRE

A 6 580 000 Ft-os kezelőegység 60 havi lízingre:

10 % önerő: 658 000 Ft

60 hó x 110 326 Ft = 6 619 574 Ft

Összesen: 7 277 574 Ft

A 60 havi (5 évi) összes kamat is csupán 697 574 Ft (!!!), szintén majdnem ingyen, baráti kölcsönnek is felfogható kamatért juthat hozzá a kezelőegységhez, mert az éves kamat megint csupán 139 515 Ft.

A legszebb az egészben, hogy Ön ehhez a kezelőegységhez 1 280 000 Ft értékű ajándék minőségi kézidarab szettet kap tőlünk, ami az egy éves kamat +1000%-át éri!!! Nem írtuk el a nullákat: PLUSZ TÍZSZERES értéket adunk ajándékba Önnek!

A kezelőegység leendő tulajdonosának ajándék szettjét, a Diplomat DC310-re szerelt kézidarabokat együtt is lefotóztuk.

Ezek után, mi más éri meg a kezelőegység vásárlás előtt álló fogorvosnak, ha nem EZ az üzlet? Ha három fognál többet töm be hetente, akkor a negyediket már nyereségesen kezelte.

"Nem vicces?

Minden hétfő déltől már csak nyereséget termel a kezelőegység!!!"

Hogy érdemes-e Diplomatot vásárolnia?

Ezt csak azok a fogorvosok kérdezik, akik még nem próbálták. Elárulunk egy titkot: nem azért vállaltuk fel a Diplomat kezelőegységek márka képviseletét, mert állandóan szervizelni akarunk járni... Mi kereskedni szeretünk! Ez az egyedülálló ár-érték arányú márka már több évtizede kitesz magáért: szinte 10 évig is csak a kopó alkatrészeket kell cserélni rajtuk! Ezt máig kb. 1000 magyar Diplomat-tulajdonos fogorvos tanúsíthatja. Mi is bemutatunk egy ilyen kezelőegységet a sok közül, itt a blogon...

Száz szónak is egy a vége: nem lepődünk meg, ha felkeltettük érdeklődését, valójában szándékosan csigáztuk fel kíváncsiságát! :-)

És most Önnél a labda: hívjon minket, ha mostantól kezelőegység lízingben gondolkodik, hiszen ezt a levelet ebben a pillanatban 586 fogorvos kollégája is megkapja Önnel együtt.

Az Ön kötelezettség nélküli teendője: hívja Nagy Zsolt kezelőegység szakértő kollégánkat, aki a Diplomat DC310-zel kapcsolatban eligazítja Önt, és egy meghívást is kapni fog tőle egy kávé melletti baráti beszélgetésre és a kezelőegység személyes kipróbálására!

Hívja tehát a lízing forró drótot most:

Nagy Zsolt

+36 30 826 07 48

93 views0 comments
bottom of page