top of page
Search
  • Medical Plus Service

Dental World 2017, ahogy mi láttuk


A Budapesti Dental World 2017 fogászati kiállítást idén ismét a Hungexpo Budapest Vásárközpontban rendezte meg a szervező. A Diplomat magyarországi forgalmazói között mi is képviseltük fogászati kezelőegység márkánkat. Részvételünknek több konkrét oka is volt, néhány fogorvos érdeklődőnkkel itt beszéltünk meg találkozót, hogy megmutassuk nekik a legújabb Diplomat fogászati kezelőegységeket:

Pendrive-on beolvastunk pár fogászati röntgen felvételt, amelyeket a Diplomat DC310 kezelőegység orvosi asztalának érintő kijelzőjén vizsgálhattak meg a fogorvosok.

Megmutattuk az elektromosan beforduló öblítőcsésze érintőgombbal, vagy pedállal történő kényelmes működtetését.

A 3D-s fejtámlát ezerféleképpen állítgattuk, hiszen minden páciens magasságához, és legkényelmesebb kezeléséhez igazítható, mivel oldal irányban is billenthető. Gyerekek méretéhez egy mozdulattal rögzíthető.

A fogorvosoknak az oldalra húzós lábkapcsoló is tetszett, hiszen óriási előnye hosszú távon, hogy kezelése közben mindkét lábukon támaszkodhatnak, ami a gerincük egészsége érdekében nélkülözhetetlen lehetőség.

Rengeteg fotót készítettünk, íme néhány a fő témák közül:

  • Implantációs és egyéb fogpótló kezelések élő egyenes adásban, állandó "telt házzal", mialatt több helyszínen folytak a fogorvosi képzések és előadások.

  • A fogászati egységkészülék márkák egymás mellett sorakoztak a kezelőegység arénában. A Diplomat egy barackvirág színű DC 170 típusú széket állított ki.

  • Az implantációs eszközöket gyártó vállalatok is mind képviseltették magukat kivetítős standjaikon.

  • A fogtechnikai újítások közül többek között egy új 3D-s szkenner ragadta meg a figyelmünket formatervezettsége és ergonomikus működtetése miatt.

  • A fogászati kiállítás színesítéseként csúcskategóriás autókat, jacuzzikat is megtekinthettünk.

  • ... És persze kávézóban is folyamatos volt a nyüzsgés...

Ez volt a 2017-es Dental World számunkra dióhéjban, jövőre találkozunk ugyanekkor, ugyanitt.

10 views0 comments
bottom of page