Search
  • Medical Plus Service

Ami a Wikipédiás szócikkünkből kimaradt: történelmi mosolysarok


Észrevettük, hogy eddig még senki sem fogalmazta meg a Wikipédián, mi is az, hogy "FOGÁSZATI KEZELŐEGYSÉG". Mi vettük a fáradságot, és elkészítettük a "fogászati kezelőegység" szócikket, amit már el lehet érni.

Mivel Olvasóink szinte 100%-ban fogorvosok, Önöknek nem ismételjük meg a szócikk anyagát, csak azt tesszük ide, ami a Wikipédiás szócikkünkből kimaradt. Rábukkantunk a legelső, történelmi kezelőegységekre, és nem tudtuk megállni, hogy egy kis galériát ne állítsunk össze Önöknek belőle, hisz némelyik annyira megmosolyogtató! :-)

Reméljük, Önt is sikerült egy kis lazításra rávennünk a rendelési idő előtt, és egy kicsit vidámabb hangulatban kezdi ma a munkát, mint a többi hűvös őszi reggelen mostanában...

#fogászatikezelőegység #fogászat #történet #médiamegjelenés #Wikipédia

12 views0 comments
KÖZÖSSÉGI CSATORNÁINK
  • MPS Kft. a Facebook-on
  • MPS Kft. a YouTube-on
  • MPS Kft. az Instagram-on

Nagy Zsolt

kezelőegység szakértő

+36 30 826 0748

© 2007 Medical Plus Service Kft.

ÜZENJEN NEKÜNK
JOGVÉDELEM

A honlap teljes tartalma, letölthető anyagai és szisztémája a Medical Plus Service Kft. saját tulajdonú szellemi terméke.

Bármely részletének, metodikájának másolása esetén 250 000 - 470 000 Ft bírságot szabunk ki jogi úton a másoló számlájára. A jogvita során európai szakjogász védi jogainkat. Honlapunk böngészésével a felhasználó elfogadja feltételeinket.