top of page
Search
  • Medical Plus Service

A Diplomat gyár showroom-jában jártunk 1. rész


Pöstyén a Duna által kettévágott Komáromtól 126 km-re fekvő 30 000-es lakosságú fürdőváros. Híres szülöttei: Rubik Ernő - magyar feltaláló, repülőmérnök; Korvin Géza - színész, Zorro sorozat, Lucas Lacko - teniszező. A Vág folyó városában található az exkluzív Diplomat fogászati kezelőegység gyár is, ahová 2017. augusztus 7-én látogattunk el legutóbb. És nem is akármilyen apropóból:

Pöstyéni úti célunk

Régi kedves fogorvos ügyfelünk rendelőjének bővítése kapcsán két vadonatúj kezelőegységet is készül vásárolni, és személyesen szerette volna látni a Diplomat központját, kipróbálni az összes lehetőséget, felszereltséget.

Utunk elején óriási zivatarral kellett szembenéznünk az autópályán, de mire Győrbe értünk, már a borult ég alatt fogadtak minket a komótosan forgó gigantikus szélerőművek.

Komáromtól kezdve egész Szlovákiában jellemző látvány volt a "panelprogramos" lakótelepek színkavalkádja, és a régi romok között épülő óriási csarnokok vázszerkezetei egyidejűleg. Dél körül szerencsésen meg is érkeztünk a napsütötte Pöstyénbe, ahol felkerestük a a város központi sétálóutcáját, és elfogyasztottunk egy kellemes ebédet.

A gyár halljában már várt minket a Diplomat Company sales managere, aki a showroom kiállított gépein mindent megmutatott nekünk működés közben. A pöstyéni bemutató terem előtti térben meghökkentő installáció fogadott minket: a Bien Air kézidarab gyártó remeke, amin gumicukrokkal együtt ágyazták műgyantába a kiváló instrumenteket!

A kiállító terembe csak kulccsal, vagy kizárólag belülről nyitható kilinccsel lehetett bejutni, ezt az aktív fotózás közben meg is tapasztaltuk, amikor szerettünk volna visszajutni tovább dokumentálni a kezelőegységek tudását. :-) Fogorvos ügyfelünk a legegyszerűbb készüléktől a legsokoldalúbb, érintőképernyős, implantációs fogászati kezelőegységig dúskálhatott a Diplomat márka fejlett technológiai arzenáljában.

Hogy mi mindent láttunk?

Olyan innovációt, ami megér pár külön cikket is! Reméljük, felkeltettük kíváncsiságát, várjuk Önt a folytatásban is!

79 views0 comments
bottom of page