top of page
Search
  • Medical Plus Service

Új kezelőegységünk egy budapesti rendelőkomplexumban


A budapesti rendelőintézetben számos egészségügyi szolgáltatás között fogászat is működik. A tőlünk rendelt Diplomat DC 310 kezelőegységet 2017. májusában helyeztük üzembe a gyerekfogászaton. Az alábbi videóban bemutatjuk a teljes folyamatot, amit először a régi kezelőszék eltávolításával kellett kezdenünk.

Ritka helyzet állt elő

Szinte sosem fordult még elő, de amikor helyszíni szemlét tartottunk, örömmel fedeztük fel, hogy a kezelőegység csere egyszerűbb lesz, mint gondoltuk: a régi kezelőszék padlókiállásai épp megfelelőek lesznek az új Diplomat DC 310 számára is! :-)

Így nem volt szükség a rendelő padlózatának feltörésére - újjáépítésére, ami nagyban meggyorsította és sokkal költségtakarékosabbá tette a rendelő felújítását.

A kezelőegység extrái

A patinás rendelőintézet nem a legegyszerűbb belépő felszereltségű kezelőegységet kérte tőlünk.

  • A Diplomat DC 310 7 collos érintőkijelzőjéről a programozható kezelőszék, a kézidarabok, és a programozható vizesblokk is vezérelhető. A beteghívó funkció szintén egy érintéssel kezelhető.

  • Az elektropneumatikus orvosi asztalkar szintén érintéssel irányítható. A fogantyú markolatán található gomb érintésével mozgásba hozható a kar, elengedésekor pedig rögzül az orvosi asztal magassága.

  • Az orvosi lámpa is szenzoros. A Non-touch technológiának köszönhetően a lámpa mögötti kézelhúzással kapcsolható a lámpa, és két fényerősségben állítható.

  • A 3 dimenziós fejtámla az orvos ergonomikus testtartását szolgálja, ami főként a hosszabb kezelések során fontos. Ön úgy állíthatja be a páciens fejtartását, hogy Ön a legkényelmesebben testhelyzetben dolgozhasson.

  • Gombnyomásra beforduló öblítőcsésze elektromosan működtethető az orvosi asztalról. A páciensek értékelik leginkább ezt a kényeztetést, hiszen a fogkezelés során sokszor öblítenek.

A fogászati kezelőegységet mindennel együtt 6 óra alatt helyeztük üzembe. Az üzembe helyezés során rászánjuk az időt, hogy a gép leendő használóit - a fogorvosokat és asszisztenseiket - megtanítsuk ezeknek a modern gépeknek a kezelésére.

 

Saját rendelőjének kialakításában kérje segítségünket. Arra figyeljen, hogy ne a rendelőhöz válasszon utólag kezelőegységet, hanem a kiválasztott kezelőegységhez alakíttassa ki a rendelőt. Ez a fordítottnak tűnő folyamat a méretek és a műszaki padlókiállások összehangolása miatt nélkülözhetetlen!

A kezelőegység felszereltségének összetételét illetően itt találhat egy sorvezetőt. A Fogorvosi Igényfelmérő Lapon válogassa össze a szükséges eszközöket, berendezéseket. Töltse ki online!

94 views0 comments
bottom of page