top of page
Search
  • Medical Plus Service

Fordulatos hétköznapjaink a kulisszák mögött


Sokat utazunk

Fogászati kezelőegységeket és kompresszorokat telepítünk; karbantartunk; sterilizálókat, röntgeneket, és egyéb fogorvosi rendelőbe készült eszközöket forgalmazunk. Kezelőegység szakértői és szervizes pályafutásunk 18 éve alatt országszerte már 1200-nál is több elégedett fogorvos vásárlónk/ügyfelünk hív minket rendszeresen. A több mint 200 általunk karbantartott fogászati kezelőegység tulajdonosai tudják, hogy bármiben számíthatnak ránk, hiszen még a legritkább eseteket is megoldjuk. Ha időpontot adunk, sosem késünk. Ezért még a Dunántúlról (!) is minket hívnak, akik már ismerik a munkánkat.

Sokat telefonálunk

Nálunk folyamatosan égnek a vonalak. :-) Ha valami teendő van a fogászati kezelőegységek körül, fogorvos ügyfeleink másban nem nemigen bízik meg, és nekünk szólnak. Gyakran megesik, hogy a fogorvosok kézről-kézre ajánlanak minket, ha kezelőegység vásárlásról van szó, ezért egyre több rendelőben találkoznak általunk telepített fogorvosi készülékekkel a páciensek.

Sok vendéget fogadunk

Bemutatótermünk és irodánk egyre forgalmasabb. A fogorvosok szeretik kipróbálni a kiállított kezelőegységüket vásárlás előtt. Fogászati kezelőegység megrendelés alkalmával teával kínáljuk ügyfeleinket, akikkel egy óra alatt összeállítjuk a lehető legoptimálisabb felszereltség kombinációt.

A fogtechnikusok is gyakran látogatnak minket, ha alkatrészre, szervizre van szükségük.

A futárok és a postások napjában többször is betérnek hozzánk, hiszen több megyéből rajtunk keresztül rendelnek a fogorvosok és a fogtechnikusok kézidarabokat, és mindenféle tartozékot.

Jókedélyű hétköznapjaink egyáltalán nem csendesen telnek! Szeretjük a munkánkat, az ügyfeleinket, és szeretünk nevetni. Ezt minden ügyfelünk tapasztalhatja, valószínűleg ezért is növekszik a táboruk. Ezúton is köszönjük mindannyiuk bizalmát!

 

Látogasson el Ön is hozzánk, ha még nem járt nálunk, és próbálja ki kiállított Diplomat kezelőegységünket!

Címünk:

4029 Debrecen, Attila tér 6.

Időpont egyeztetéshez hívja kezelőegység szakértőnket:

Nagy Zsolt

+36 30 826 07 48

Várjuk szeretettel!

18 views0 comments
bottom of page