top of page
Search
  • Medical Plus Service

Ezt a 10 éves Diplomat gépet még sosem kellett javítani!


Pár napja kaptuk a telefonhívást, hogy fogorvos ügyfelünk 10 éves kezelőegysége életében először "elromlott". Mi volt a hibája? Mielőtt leleplezzük az "orbitális hibát", hadd bocsássuk előre: nem az első bizonyítékkal találkoztunk 18 évnyi kezelőegység szakértői pályafutásunk során, ami megint csak megerősített bennünket, hogy jól tettük, amikor a Diplomat fogászati kezelőegységek mellett tettük le a garast.

Miért Diplomat?

Közel két évtizedes fogászati szervizes múltunk alatt szinte már nincs olyan kezelőegység márka, amellyel ne lett volna dolgunk. Ismerjük a nyugati, a keleti és a tengerentúli gyártmányokat, így bőven volt összehasonlítási alapunk, amikor márkaképviselet választás előtt álltunk.

A döntést semmiképp sem kapkodhattuk el, hiszen Magyarország teljes területét lefedjük fogorvosoknak szóló szolgáltatásainkkal. A felelősséggel mindvégig tisztában voltunk. A fogorvosok, és saját szervizes tapasztalatunk alapján a Diplomat kezelőegységek...

  • Sokáig stabilan, masszívan működnek

  • A legmodernebb szakmai kihívásoknak is megfelelnek

  • Kényelmesek, ergonomikusak és praktikusan használhatóak a fogorvos és a páciens számára is

  • Letisztult, vonzó design jellemzi őket

...

De mi is volt a hibája a 10 éve

szakadatlanul használt Diplomat kezelőegységnek?

Elképesztő, de csak annyi, hogy a mikromotorból csöpögött a víz! Még alkatrész cserére sem volt szükség, csak egy alapos tisztításra!

Hát nem ilyen az ideális kezelőegység?

Nem kér enni, csak termeli a profitot.

Hát ezért épp Diplomat.

 

Próbálja ki személyesen

Ha Ön is kíváncsi a rendkívül masszív és szinte elromolhatatlan Diplomat fogászati kezelőegységekre, jöjjön el kipróbálni személyesen bemutatótermünkbe:

4027 Debrecen, Attila tér 6.

Egyeztessen időpontot kezelőegység szakértőnkkel:

Nagy Zsolt

+36 30 826 07 48

Telephelyünk Debrecenben található, és a készülékek üzembe helyezését országszerte saját kezűleg végezzük, a karbantartási munkálatokat Budapesten és környékén budapesti társszervizünk látja el.

169 views0 comments
bottom of page