top of page
Search
  • Medical Plus Service

Új fogászati kezelőegység Tatabányán - tőlünk


Megnyertük a tatabányai önkormányzat által kiírt pályázatot.

A cél a városi gyerekfogászat számára egy új fogászati kezelőegység beszerzése volt. Sok szempontot figyelembe vettek a pályázat elbírálói. A Diplomat márka mellett azért döntöttek, mert sokoldalúan, így a gyerekek számára is maximális ergonómiával használható.

A tatabányai önkormányzat számára a kedvező ár mellett a hosszú távon is megbízható és strapabíró kezelőegység megtalálása volt a cél. Különösen azért, mert 8-9000 gyermek fogait kell rendben tartani vele. A széket naponta teljes munkaidőben használja két fogorvos. Két körzet gyermekei járnak ugyanis ebbe a fogászati rendelőbe délelőtt és délután is. Naponta akár 60 (!) kis páciens is megfordul a fogászaton, így a kezelőegység óriási igénybevételnek van kitéve, amit akár egy évtizeden át bírnia kell.

A kezelőegységhez szükséges sűrített levegőt és elszívást is mi szállítottuk. A képeken és a videóban látható Ekom Duo elszívóval kombinált kompresszor zúgása hangszigetelő szekrényben nem zavarja a rendelést. Zajszintje az emberi beszédnél nem hangosabb. A duo kompresszorról és változatairól kompresszorokkal foglalkozó honlapunkon olvashat itt, az oldal alján.

Diplomat kezelőegység a médiában

Komárom-Esztergom megye honlapján egy rövid hír formájában tudósítják a tatabányaiakat és környékbeli települések lakóit is az új kezelőegység érkezéséről, hiszen az ügyelet is itt működik, amelyhez a környező települések is csatlakoztak, így őket is markánsan érinti az új fogászati kezelőegység beszerzése.

A Tatabányai Közösségi Televízió rövid filmjében Bereznai Csaba, Tatabánya alpolgármestere és Vékony Judit Mária gyermek fogorvos mutatja be a város helyzetét és pár szóban az általunk szállított és üzembe helyezett Diplomat fogászati kezelőegységet.

A mi Tatabányánk című helyi lap is cikkezett 2017. húsvétján az új kezelőegység beszerzéséről:

 

Próbálja ki Ön is bemutatótermünkben kiállított, felszereltségében kicsit komolyabb Diplomat kezelőegységünket! Hívjon, és egyeztessen időpontot kezelőegység szakértőnkkel:

Nagy Zsolt

+36 30 826 07 48

117 views0 comments
bottom of page