Search
  • Medical Plus Service

Fogászati kezelőegységet NE vegyen ügynöktől!


Fogászati kezelőegység választás előtt tanuljon Emese doktornő hibájából!​ Miért bánta meg a fogorvosnő, hogy ügynökre hallgatott?

A praktizálás mindennapjainak sikerét és örömét 80%-ban az effektív munka határozza meg, munkaidejéből minimum ennyit tölt el fogászati kezelésekkel. Ezért tudnia kell bízni kezelőegységében. Ám hozzáértés híján az új berendezés sajnos ráfizetés is lehet...

MILYEN LESÚJTÓ FOLYAMAT INDUL EL,

HA ÖN NEM BÍZHAT KEZELŐEGYSÉGÉBEN?

Egy fogorvosi kezelőegység vásárlás hosszú távra szóló döntés. A cél, hogy ez a beruházás egy jól teljesítő BEFEKTETÉS legyen. Egy jól bevált, kipróbált típus kezes bárányként viselkedik az Ön keze alatt.

Ám hozzáértés híján az új berendezés sajnos ráfizetéssel is járhat, hiszen a magas költségű és lassú szerviz elveheti a profitot és elviheti a klienseket is.

Emese doktornő most a saját bőrén tapasztalja rossz döntése következményeit:

A rossz vétel 11 tanulsága itt:

http://www.fogaszati-kezeloegyseg.com/kezeloegysegek

#fogászat #kezelőegység #történet #video

29 views0 comments
KÖZÖSSÉGI CSATORNÁINK
  • MPS Kft. a Facebook-on
  • MPS Kft. a YouTube-on
  • MPS Kft. az Instagram-on

Nagy Zsolt

kezelőegység szakértő

+36 30 826 0748

© 2007 Medical Plus Service Kft.

ÜZENJEN NEKÜNK
JOGVÉDELEM

A honlap teljes tartalma, letölthető anyagai és szisztémája a Medical Plus Service Kft. saját tulajdonú szellemi terméke.

Bármely részletének, metodikájának másolása esetén 250 000 - 470 000 Ft bírságot szabunk ki jogi úton a másoló számlájára. A jogvita során európai szakjogász védi jogainkat. Honlapunk böngészésével a felhasználó elfogadja feltételeinket.